Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

En yüksek delme performansı için: Farklı çap aralıkları ve delme derinlikleri için SHARK-DRILL2. by ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Son derece güçlü, sağlam ve hassas: Değiştirilebilir kesici uçlara sahip yekpare karbür matkaplara bir alternatif arıyorsanız, SHARK-DRILL2 doğru seçimdir. Bu sistem, optimize edilmiş soğutma sıvısı çıkışlı dahili soğutma, geniş talaş hazneleri, tam kaplama ve bilezikteki pürüzsüz talaş haznesi tahliyesi sayesinde yüksek ilerleme hızlarında yüksek talaş hacminin üstesinden kolayca gelir. Tutucudaki optimum yüzey teması, yüksek eksenel kuvvetler için ekstra stabilite sağlar.
Hem çelik, paslanmaz çelik, demir dışı metaller hem de döküm malzemeleri SHARK-DRILL2'nin olağanüstü hassasiyeti ile işleyebilmeniz için karbür kesici uçlar, mükemmel merkezleme davranışı için uç taşlama ile farklı kalitelerde ve geometrilerde mevcuttur. Uçları takılı durumdayken rahat ve hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz, aşağı çekme etkisine sahip Torx Plus® vidalar ise güvenli ve sağlam bir uyum sağlar. Bir tutucu birden fazla matkap çapına uyduğu için zamandan ve paradan da tasarruf edersiniz. Sonuç Yekpare karbür matkaplara benzer şekilde çok iyi delik toleranslarından ve yüksek ilerleme hızlarından özellikle cazip bir fiyat-performans oranıyla faydalanırsınız.