Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co hakkında

WSW, 25 yıl önceki kuruluşundan bu yana oynak kaymalı yataklar, rot başları, özel rulmanlar ve diğer birçok özel parçanın Avrupa'daki en büyük tedarikçilerinden biri haline gelmiştir.

Ayrıca, son yıllarda sistem işimizi sürekli olarak genişlettik, böylece WSW bugün farklı endüstri sektörleri için komple bileşenlerin ve özel yapım ürünlerin yetkin bir tedarikçisidir.
Kısaca WSW felsefesi:

WSW - en iyi çözüm

Felsefemiz, kabul edilebilir bir fiyat karşılığında sadece yüksek kaliteli ürünler üretmek ve satmaktır. Ürünler, WSW çizimlerine ve yönergelerine göre ve sürekli kontrolümüz altında ulusal ve uluslararası üretim tesislerinde üretilmektedir.

Mühendislik, otomotiv ve enerji üretimi gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren önde gelen orijinal ekipman üreticileri ürünlerimizi halihazırda uygulamaktadır. Müşterilerimiz özellikle hizmetimizi, kalitemizi ve fiyat-performans oranımızı takdir etmektedir. Özellikle rekabetin giderek yoğunlaştığı ve bunun sonucunda fiyatların ciddi oranda düştüğü dönemlerde, fiyat bir noktada ürünlerin kalitesini etkileyecektir. Ancak WSW için kalite en önemli kriterdir çünkü ürünlerimiz ve müşterilerimiz için bugün ve gelecekte mümkün olan en yüksek güvenliği garanti etmek istiyoruz.

Çizime göre özel parçalar

Standart ürünlerin satışına ek olarak, hizmetimiz müşterilerimizle işbirliği içinde çizimlere göre özel parçaların geliştirilmesini de içerir.

Oluklu bilyalı yatak

En küçük bilyalı rulmandan özel olarak geliştirilmiş özel parçalara kadar

Hassas silindir yatakları

WSW ayrıca geniş bir rulman yelpazesine sahiptir. Uzun yıllara dayanan deneyim ve ulusal ve uluslararası ortaklarla işbirliği sayesinde, hemen hemen her ürünü tedarik etmek mümkündür

  • Sa...

Yüzey kaplamaları

Hizmet yelpazesi:

- Galvanizleme
- Çinko-demir alaşımları
- Çinko-nikel alaşımları (
DIN EN ISO 9227'ye göre 960h SS testi)
- Pasivasyon
- Sızdırma...

Dövme parçalar

WSW çok çeşitli ürünlerde uzmanlaşmıştır.
Yüksek verimlilik ve yüksek kalite elde etmek için Yalın Üretim uygulamaktayız. Başlıca rekabet avantajlarımız 0,2 kg'dan 45 kg parça ağırlığına kadar...

Gresler

Standart olarak 5 gres sunuyoruz ve bunlar farklı konteyner boyutlarında tedarik edilebilmektedir. Sunduğumuz gresler uygulamaların %95'ini kapsamaktadır. Bu yağlayıcılar küresel kaymalı yataklar i...

Yeniden yağlama ünitesi (WLUB120)

ekonomik

  • kolay kurulum ve devreye alma otomatik yağlama etrafında
  • optimum yağlayıcı dozajı
  • Yüksek kaliteli yağlayıcıdan oluşan sistem
  • ve...

WSW 1982 yılında kurulduğundan beri gelişmeye devam ediyor. Bugün şirketimiz oynak kaymalı yatakl...