Katalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

Şarap şişeleri için PP kapak malzemesi alüminyum alaşım 8011

Reklamı yanıtla

Hongchang Alüminyum, viski şişeleri ve diğer içecek şişeleri için PP kapaklar için ideal malzemeler olan şişe kapaklarının üretimi için alüminyum levhalar ve bobinler tedarik etmektedir. Mükemmel nem geçirmez, sızıntı önleyici ve sahteciliği önleyici özelliklere sahiptir, bu da onu gerçekten güvenli, sağlıklı, hızlı ve çevre dostu hale getirerek ürünün katma değerini artırır.

PP şişe kapaklarının üretimi, malzemenin mukavemeti, uzaması ve boyutsal sapması konusunda katı gereksinimlere sahiptir, aksi takdirde işleme sırasında çatlaklar veya kırışıklıklar ortaya çıkacaktır. Şişe kapağı oluşturulduktan sonra baskı kolaylığını sağlamak için şişe kapağı malzemesinin yüzeyinin pürüzsüz olması gerekir. Yuvarlanma izi, çizik ve leke olmamalıdır. Yaygın olarak kullanılan alaşımlar arasında 8011-H14, 8011-H16 vb. bulunur. Alüminyum şişe kapağı malzemeleri sıcak haddeleme, sürekli döküm, sürekli haddeleme veya soğuk haddeleme ile üretilebilir.

PP şişe kapağı malzemesi özellikleri:
1. Hafiftir.
2. Yeşil, çevre dostu ve geri dönüşümü kolaydır.
3. Mükemmel bariyer özelliklerine sahiptir.
4. İyi şekillendirilebilirliğe sahiptir.
5. Güzel görünüm ve parlak dekorasyon. Güzel görünüm ve parlak dekorasyon.
8011 alüminyum kapatma plakaları, şişeler ve diğer kaplar için vidalı kapak sistemleri üretmek için kullanılır ve alüminyum ambalaj pazarındaki ana ürünlerden biridir. Alüminyumun hava ve ışık geçirmez özellikleri ve şekillendirme ve dekorasyon kolaylığı, onu kapalı uygulamalar için tercih edilen malzeme haline getirir.

Alüminyum PP kapaklar, maden suyu, doğal su, alkolsüz ve alkollü içecekler, sağlık takviyeleri ve meyve suyu ürünleri dahil olmak üzere cam kaplar için kullanılır.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
henan

Konum
No. 14, Business Outer Ring Road