Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Çin Gözetim Hizmetleri -Konteyner Yükleme Denetimi

Reklamı yanıtla

Tam Kontrol Hizmeti Tedarikçi denetimi Üretim öncesi denetim Üretim sırasında denetim Sevkiyat öncesi denetim Konteyner yükleme denetimi

Yükleme Denetimi
Yükleme denetimi fabrika bazında, depolarda veya nakliyecilerin yükleme yerlerinde başlatılır. Nakliye ürünlerinin iyi kalitede ve doğru miktarda karşılandığından emin olmak için nakliye ürünlerinin kalitesini ve miktarını kontrol etmek. Bu arada, müfettişler konteynerlerin iyi durumda olduğundan ve uygun şekilde yüklendiğinden emin olmak için tüm nakliye sürecini denetleyecektir.
Farklı ürün kategorisine göre, müşterilerin gereksinimlerine ve deneyimlerimize dayalı özel bir kontrol listesi hazırlayacağız. Ve müfettişimiz, muayene sürecinde malları kesinlikle kontrol listesine ve onaylanmış numuneye göre kontrol edecek ve satın alma risklerinizi azaltmak için elimizden gelenin en iyisini yapacaktır.
Muayene bittiğinde size sonucu vereceğiz. Ve denetim raporu 24 saat içinde size gönderilecektir.
Birçok tüccar Kalite Kontrol hizmetimizden sadece denetim hizmetimiz uygun maliyetli olduğu için değil, aynı zamanda QC'den beklediğimizi bildikleri için de keyif alıyor. Müşterilerimiz arasında Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, vb.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Shenzhen

Konum
Guangdong

Bitiş tarihi
29.06.2024 23:50