Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Tam Kontrol Hizmeti/Çin Teftiş Ajansı

Reklamı yanıtla

Guangdong Çin denetim ve test Co, LTD

Bu kontrol, üretim sürecinin çok erken aşamalarında (%0 ila 20 arasında) gerçekleştirilir. Kontrolün amacı, süreç parametrelerini incelemek ve nihai ürünün istenen kalite gereksinimlerini karşılayacağını doğrulamaktır.

Bizler insanız ve doğal olarak insanlar hata yapar, Çin'deki fabrikalar da öyle. Çin'deki fabrikaların yaklaşık yarısında üretim sorunları var. Eğer sıkı bir kalite kontrolü yapılmazsa, fabrikalar kendi standartlarına göre üretim yapacaktır. Bu nedenle hataları daha önce belirlemek zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan bir süreçtir, tüm mallar bittiğinde sorunları anladığınızda, revize etmek için çok fazla zaman ve para harcayacaktır. Deneyimlerimize göre, üretim henüz başlamışken bir kalite kontrol yaptık, fabrikanın kullandığı rengin müşterinin istediğinden tamamen farklı olduğunu anladık. Bu büyük bir hataydı. Kontrolden sonra fabrika rengi hemen revize etti. Ürünler neredeyse bittikten sonra bir kalite kontrolü yapsaydık, bu büyük bir sorun olabilirdi ve kalite kontrolünde bulunan sorunların revizyonu nedeniyle sevkiyat gecikebilirdi.

Bu nedenle, üretim sürecinin erken aşamasında bir kalite kontrolü yapılması şiddetle tavsiye edilir. Bu kalite kontrolü Çin'de özellikle ileriki üretim süreçlerinde yanlış anlaşılmaları ve hataları önlemek için gereklidir.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Shenzhen

Konum
Guangdong

Bitiş tarihi
29.06.2024 23:50