Katalog

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbo Dizel Dıştan Takma Motor 50 HP

Reklamı yanıtla

YENİ Yanmar Dtorque 111

Kompakt Dtorque 111, 10.000 saatin üzerinde beklenen ömrünün benzer dıştan takmalı benzinli motorların ömrünü en az ikiye katladığı küçük iş teknesi pazarında devrim yaratmak üzere tasarlanmıştır.

Dtorque 111, pervaneye 50 hp güç ve sadece 2.500 rpm'de 111 Nm'lik çarpıcı bir tork çıkışı sağlayan son derece yumuşak ve sessiz bir dizel motor sunar. Bu, en yeni 70 hp 4 zamanlı benzinli modellerden önemli ölçüde daha iyidir ve ağır yer değiştirme görevi için bol miktarda alçaktan çekme gücü ile çoğu küçük tekneyi uçağa hızlı bir şekilde hızlandırmak için fazlasıyla yeterlidir.

Dtorque, işletiyorsanız veya yönetiyorsanız ideal seçimdir
  • iş tekneleri
  • güvenli̇k/kurtarma botlari
  • balıkçı tekneleri
  • devlet ve li̇man i̇daresi̇ gemi̇leri̇
  • yolcu tekneleri
  • süperyat tenders


Artırılmış Güvenlik
Dizel, benzine göre daha az yanıcıdır ve bu nedenle Dtorque, petrol ve gaz endüstrisi gibi potansiyel olarak tehlikeli ortamlar için daha güvenli bir seçimdir. Örneğin, süperyat ve yolcu gemisi operatörleri de daha az yangın güvenliği önlemi ve yönetmeliği ile ilişkili zaman ve maliyet tasarrufundan yararlanacaktır.

Ayrıca, yönetilmesi gereken tek bir yakıt türü vardır ve bu da dünyanın her yerindeki limanlarda daha yaygın olarak bulunur. Dtorque ayrıca AB RDC Aşama II emisyon düzenlemelerini de aşmaktadır, ancak henüz EPA uyumlu değildir.

Düşük Gürültü ve Titreşim
Dtorque, alüminyum bir blokta çift ters dönen krank millerinden oluşan benzersiz bir sistem kullanan iki silindirli, common rail, turbo şarjlı bir dizel motora sahiptir. Bu teknoloji, patentli 'Spaceball' tasarımıyla titreşimlerin ve gürültünün azaltılmasına yardımcı olur.

Bu krank millerinin bir diğer avantajı da döndürme ve çalıştırma (direksiyon) torklarının olmamasıdır. Bu da motorun çalışması sırasında daha az yorulma ile sonuçlanır

.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
Aceh

Konum
Banda Aceh

Bitiş tarihi
31.01.2025 10:00