Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT FAZLI DİZİLİ KUSUR DEDEKTÖRÜ

Reklamı yanıtla

PAUT denetimlerinin güçlü yeni nesli Mentor UT Aşamalı Dizi Kusur Dedektörü ile geldi. Bugün piyasadaki en doğru ve sezgisel aracı kullanarak ultrasonik hata denetimlerinde tahmin yürütme işini ortadan kaldırın.

Bir Baker Hughes işletme ürünü olan Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT (eski adıyla GE Inspection Technologies), proses kaplarının, boruların ve tankların korozyon ve erozyon haritasını çıkarmak için optimize edilmiş güçlü, bağlantılı bir ultrasonik hata dedektörüdür.

Mentor UT,

sezgisel

, dokunmatik ekran arayüzü ve özelleştirilebilir denetim uygulamaları ("uygulamalar") ile dizi denetiminin gücünü günlük kullanıma taşır. Kullanıcılar kendi uygulamalarını oluşturabilir veya önceden yüklenmiş uygulamaları kullanabilir ve kullanıcı arayüzünü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tamamen özelleştirebilir. Cihaz kurulumu ve kalibrasyonunun öğrenilmesi kolaydır ve üretkenliği artırırken eğitim maliyetlerinden tasarruf sağlayabilir.

UT hata dedektörü sisteminin tamamı, kullanımı akıllı telefon kadar kolay olan eldiven dostu dokunmatik ekranlı bir tablete yerleştirilmiştir. Önceden yüklenmiş Mentor Create yazılımı tamamen özelleştirilebilir ve kalibrasyondan prob konumuna ve analize kadar denetim süreci boyunca adım adım rehberlik için kullanıcı tanımlı menülere ve iş akışlarına (uygulamalar) izin verir. Kendine güvenen ve eğitimli kullanıcılar, en karmaşık denetimlerin bile her seferinde tutarlı bir şekilde gerçekleştirilmesi anlamına gelir.

Mentor UT, kablosuz bağlantıya ve canlı akışa kolayca izin veren ilk ultrasonik test cihazıdır, böylece denetçiler ihtiyaç duyduklarında gerçek zamanlı ikinci görüşler alabilirler. Aynı kablosuz bulut bağlantısı, Mentor UT'nin tek bir düğmeye tıklayarak kullanıcıların masaüstlerinde uzaktan kapsamlı denetim raporları oluşturmasını sağlar.

Mentor UT ile şunları bekleyebilirsiniz
  • Yüksek performanslı Tasarım: geleneksel UT kanalı ve 20kHz darbe tekrarlama frekansı (RPF) ile güçlü 32:32 fazlı dizi hata dedektörü (32:128'e yükseltilebilir)
  • Sağlam Dayanıklılık: IP65 dayanıklılık derecesi ile zorlu ortamlara dayanır
  • Daha verimli, kaliteli denetimler: kullanıcı tanımlı denetim "uygulamaları" veya cihazda önceden yüklenmiş, ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış uygulamalar
  • Benzersiz uyumluluk: GE'nin korozyon denetimi için sektör lideri çift elemanlı lineer DM probları, kaynak ve kompozit denetimi için lineer dizi probları ve piyasada bulunan çok çeşitli tarayıcılar ile kolayca eşleşir
  • Sezgisel kullanım: eldiven dostu, özelleştirilebilir dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü ve raporlama ve analizi kolaylaştırmak için yerleşik kablosuz bağlantı ve veri aktarımı (çevrimdışı analiz yazılımı dahildir
  • Zamandan ve kaynaklardan tasarruf edin: özel iş akışları, daha fazla verimlilik ve daha kolay eğitim için karmaşık denetimleri basitleştirir

Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
Jawa Timur

Konum
Surabaya

Bitiş tarihi
31.12.2024 09:00