Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSÖR, SATILIK!!!

Reklamı yanıtla

Planmeca ProMax 3D, olağanüstü hepsi bir arada ünitelerden oluşan bir ürün ailesidir. Panoramik, ekstraoral bitewing ve sefalometrik görüntülemenin yanı sıra üç farklı üç boyutlu görüntüleme türüne sahip bu akıllı ürünler, tüm maksillofasiyal görüntüleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT ünitesi, hareket düzeltme ve standart düşük doz görüntüleme protokolü gibi yenilikçi özelliklerle çok yönlü 3D görüntüleme yetenekleri sunmak üzere tasarlanmıştır ve genel diş hekimliği, endodonti ve daha fazlası için idealdir.

Sinüslerin görüntülenmesinden kulaklardaki en küçük kemik yapılarının yakalanmasına kadar, Planmeca ProMax 3D Plus CBCT ünitesi, dişlerin ötesinde maksillofasiyal bölgenin genişletilmiş bir görünümünü sağlayan bir 3D görüntüleme güç merkezidir. Panoramik, sefalometrik ve 3D görüntüleme uygulamalarını desteklemek üzere tasarlanan ProMax 3D Plus, küçük anatomik ayrıntıları yüksek çözünürlükte yakalayan endodontik görüntüleme modu ile tanısal doğruluk ve kontrolde en üst seviyeyi sunan çok yönlü bir 3D ünitedir. Ayrıca, hareketin neden olduğu artefaktları ortadan kaldıran Planmeca CALM teknolojisi ve önemli ölçüde azaltılmış hasta dozlarında Ultra Düşük Doz 3D görüntülerle birlikte, bu hepsi bir arada CBCT ünitesi baştan sona olumlu bir hasta deneyimi sunar.
Sorunsuz. 2D ve 3D görüntülerin aynı sensörle alınmasını sağlayan benzersiz SmartPan sistemi ile tasarlanmıştır
Erişilebilir. Ayakta, oturarak ve tekerlekli sandalyeyle erişilebilirlik için yüz yüze hasta konumlandırma özelliğiyle donatılmıştır
Yenilikçi. Rotasyonel maksillofasiyal görüntüleme sırasında sınırsız hareket için patentli Seçici Uyumlu Eklemli Robot Kolu (SCARA) teknolojisine sahiptir
Çok yönlü. Tek bir tarama ile Ø20x10 cm'lik maksimum görüş alanı hacmi boyutuna sahiptir
Uyumlu. Tüm CAD/CAM iş akışını yönetebilen Planmeca Romexis yazılımı ile Mac OS/PC işlevselliğini destekler

3D CBCT'ye yükseltilen Promax. Dimax 4, 2D için mevcut olan en yeni sürümdür.


Reklamı yanıtla

Kategori
Ihtiyacımız var

Ülke
Endonezya

Bölge
Jakarta

Konum
Jakarta

Bitiş tarihi
31.12.2024 08:40