Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, YENİ

Reklamı yanıtla

Leica Absolute Tracker AT960, tek bir uçuş çantasına sığan sağlam, hepsi bir arada bir lazer takip cihazıdır. Standart olarak yüksek hızlı dinamik ölçüm sunan bu cihaz, altı serbestlik dereceli (6DoF) problama, tarama ve otomatik denetimin yanı sıra reflektör ölçümü için eksiksiz bir çözümdür.

Kanıtlanmış teknolojiye dayanan yeni nesil taşınabilir CMM sistemi AT960, Leica Absolute Tracker AT901 ile sunulan 6DoF işlevselliği ile kompakt Leica Absolute Tracker AT403'ün sunduğu taşınabilirlik ve kullanılabilirliği bir araya getiriyor. Sonuç, 14 kilogramdan daha hafif, son derece sofistike ancak kullanımı kolay büyük hacimli bir ölçüm çözümüdür.

AT960 lazer takip cihazı kolayca taşınabilir, hızlı bir şekilde ambalajından çıkarılabilir ve neredeyse her yerde yüksek performanslı ölçüm sağlamak için dakikalar içinde çalıştırılabilir. Dinamik özellikler ve esnek işlevsellik, kullanıcılara mutlak hız, doğruluk ve taşınabilirlik sağlar.

Kablosuz iletişim ve pille çalışma seçeneğine sahip AT960'ın entegre teknolojili tasarımı, uzun kurulum sürelerini geçmişte bırakır. Leica Absolute Interferometer (AIFM), hareketli bir hedefe doğru yüksek hızlı ölçüm sağlarken, yenilikçi PowerLock işlevi, kesilen bir ışının kullanıcı müdahalesi olmadan anında yeniden kurulmasını sağlayarak operatörün iş yükünü ve eğitim gereksinimlerini azaltır. Sezgisel dokunmatik ekran kontrolleri kullanıcı hatası olasılığını en aza indirerek zamandan, emekten ve paradan tasarruf sağlar. Kontrol ve kompanzasyon mimarisi, temel ayarlamaların sahada yapılabileceği anlamına gelirken, sağlam tasarım minimum kalibrasyon ve servis ile spesifikasyonlara uygun işlemleri garanti eder


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
Jawa Timur

Konum
Surabaya

Bitiş tarihi
28.12.2024 09:00