Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

KULLANILMIŞ LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Reklamı yanıtla

GNSS, IMU ve bir kameranın sensör füzyonu Görsel Konumlandırma teknolojisini oluşturmak için bir araya gelir ve sonuçta gördüğünüzü ölçmenizi sağlayacak kadar güçlü bir GNSS RTK gezici elde edilir.

GS18 I, Leica GS18 T'nin tüm işlevlerine sahiptir: Görsel Konumlandırmaya ek olarak, kullanıcılar örneğin eğik veya düz kutuplu noktaları haritalayabilir.

Görsel Konumlandırma özelliğine sahip çok yönlü, araştırma sınıfı bir GNSS RTK gezici olan Leica GS18 I ile tanışın. Ölçme uzmanlarının daha önce bir GNSS gezici ile ölçülemeyen noktaları kolay ve doğru bir şekilde ölçmeleri için tasarlanmıştır. Artık sahayı hızlı bir şekilde görüntü olarak yakalayabilir ve sahada ya da daha sonra ofiste bu görüntülerden noktaları ölçebilirsiniz. GS18 için görüntülemeyi kastediyorum.

GNSS, IMU ve bir kameranın sensör füzyonu, Görsel Konumlandırma teknolojisini oluşturmak için bir araya gelir ve sonuçta gördüğünüzü ölçmenizi sağlayacak kadar güçlü bir GNSS RTK gezici ortaya çıkar. GS18 I, Leica GS18 T'nin tüm işlevlerine sahiptir: Görsel Konumlandırmaya ek olarak, kullanıcılar örneğin eğik veya düz kutuplu noktaları haritalayabilir.
Gökyüzüne bakışı engellenmiş noktaları daha verimli ve kolay bir şekilde ölçün.
Bir GNSS gezici ile daha önce ulaşamadığınız noktaları yakalayın.
Ek zaman alıcı ekipman kullanmaya gerek kalmadan daha fazla esneklik ve kontrol kazanın.
Yüzlerce noktayı dakikalar içinde araştırma sınıfı doğrulukla haritalayın.
Sahneyi hızlıca yakalayın ve daha sonra neyin ölçülmesi gerektiğine karar verin - sahne daha sonra değişse veya kaybolsa bile.
Sahada veya ofiste bir noktayı ölçmek için bir görüntüye dokunun.
Hızlı ve kapsamlı, böylece her ayrıntıyı yakalayabilirsiniz.


Haritalama ve ölçme her zamankinden daha basit, daha güvenli ve daha verimli hale geldi. Görsel Konumlandırmalı Leica GS18 I GNSS RTK gezici ile tanışın. Onunla daha önce ulaşamadığınız noktaları zahmetsizce ölçebilirsiniz. GS18 I ile sahayı yakalayın ve görüntülerden noktaları haritalayın. O kadar yenilikçi bir GNSS RTK gezici ki, alet değiştirmeye gerek kalmadan cepheleri ve köşeleri doğru bir şekilde ölçebilirsiniz. Sahayı bir kez yakaladığınızda, istediğiniz zaman her ayrıntıyı ölçebilirsiniz.

Yenilikçi
Leica GS18 I, hassas ve kullanımı kolay bir GNSS RTK Rover'dır. GNSS, IMU ve bir kameranın kusursuz entegrasyonuna dayanan son derece yenilikçi Görsel Konumlandırma teknolojisini kullanır. Sahadaki ve ofisteki görüntülerde ölçüm derecesi noktalarını ölçmenizi sağlar. Olanakları daha da genişletmek için Infinity ile yakalanan verilerden nokta bulutları oluşturun.

Hızlı
Çok sayıda noktayı verimli bir şekilde ölçmek için tasarlanmıştır. Leica GS18 I, fiziksel olarak erişilemeyen yerler de dahil olmak üzere dakikalar içinde görüntü yakalamanıza ve yüzlerce noktayı ölçmenize olanak tanır. Bu noktaları ölçmek için görüntüleri kullanmak, sahada harcanan zamanı azaltmanıza ve yeniden çalışmayı azaltmanıza olanak tanır: sahayı bir kez yakaladığınızda, her ayrıntıyı ölçmüş olursunuz.

Çok Yönlü
Görüntüleme gücü oyunun kurallarını değiştirdi. Gördüğünüzü ölçme gücüne sahip olarak, artık daha önce ulaşamadığınız yerlere alet değiştirmeden veya engelleri aşmadan ulaşabilirsiniz. Bu da size sahada esneklik sağlar, ekipman ve ekipleri serbest bırakır ve projelerinizde üretkenliği gerçekten en üst düzeye çıkararak kârınızı artırır.

Fiyat 2.700 $


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
Jawa Timur

Konum
Surabaya

Bitiş tarihi
28.12.2024 09:00