Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRASON

Reklamı yanıtla

GE Voluson E10 ultrason cihazı, "Premium" adının hakkını veren birinci sınıf bir kadın sağlığı ultrasonudur. En önemli özelliği yeni Matrix 4D dönüştürücüdür. Bu, hareketli parçası olmayan tamamen elektronik bir 4D probdur. Bu, probun "süpürülmediği" ve tüm görüntülerin gecikme olmadan aynı anda elde edildiği anlamına gelir. Bu, kare hızlarının daha yüksek, görüntü kalitesinin mükemmel ve tanısal görüntülerin çok daha doğru olduğu anlamına gelir.

Uzman Serimizin en yenisi olan Voluson E10 ultrason sistemi, gelişmiş kadın sağlığı uygulamaları için tasarlanmıştır. Karmaşık vakaların istisna değil kural olduğu yerler. Günlük olarak zor tanısal soruları çözdüğünüz yerler. Hastaların emin cevaplar için size geldiği yerde.

Yeni Voluson E10, muhteşem 2D ve 3D/4D görüntüler; teknik olarak zor muayeneleriniz için mükemmel penetrasyon; yeni hacim görüntüleme araçları ve zor vakaları ele almanıza yardımcı olacak gelişmiş uygulamalar sağlayarak Görüntüleme Performansında* yeni standartlar belirleyen yenilikçi Radiance Sistem Mimarisine dayanmaktadır. Voluson E10 ayrıca GE'nin yeni nesil HDliveTM - HDlive Silhouette ve HDlive Flow'u da destekliyor - görüntüler gerçekten olağanüstü!

GE, kadın sağlığı için ultrason sistemi teknolojisinde dünya lideri olarak kabul edilmektedir. Şirketin GE Voluson Serisi ultrason makineleri, kadın doğum, jinekoloji ve fertilite alanlarındaki jinekologların ve klinisyenlerin karmaşık kadın sağlığı muayenelerini kolaylıkla gerçekleştirmelerine olanak tanıyarak, zaman açısından kritik bir şekilde üstün görüntü kalitesiyle hassas teşhisler sağlar.

GE Voluson E10, GE Voluson E8'in dört katı işlem gücü sunarak gelişmiş uygulamalar ve verimli iş akışı sağladığından, daha düşük fiyatlı GE Voluson E8'in yerini alacak ancak tamamen yerini almayacak şekilde tasarlanmıştır. E8 ile karşılaştırıldığında E10, taramaların daha iyi görüntülenmesi için daha büyük bir ekrana, daha sofistike bir ışın oluşumuna ve daha yeni işleme teknolojilerine sahiptir. GE Voluson E10'un olağanüstü işlem gücü ve hızı, son derece net ve gerçekçi HD canlı görüntü sağlayan daha hızlı işleme süreleri ve daha akıcı kare hızları anlamına gelir.

GE Voluson E10 Özellikleri ve Spesifikasyonları
  • 4D Elektronik Matris 4D Dönüştürücü
  • HD Canlı
  • 23" Geniş Ekran LED monitör
  • 12.1" çoklu dokunmatik dokunmatik panel
  • Prob portu aydınlatması
  • Optimize edilmiş ergonomi
  • V-SRI gelişmiş Volumetrik benek azaltma
  • 2D ve 4D görüntülemede çok yüksek kare hızları
  • voluson e8'e göre 4 kat işlem gücü

Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
DKI Jakarta

Konum
Kota Jakarta Selatan

Bitiş tarihi
31.12.2024 08:55