Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Listeye geri dön

CARL FUHR GmbH & Co. KG'nin Giriş izni ve kimlik tespiti (SmartConnect easy.)

Ürün sorgulama  

Akıllı kapı açma için idealdir: SmartConnect kolay konforlu erişim sistemi

SmartConnect easy
Akıllı SmartConnect kolay erişim kontrol sistemi, kullanıcıların kapıları bir akıllı telefonla açmasını sağlar. İstenirse internete veya mevcut bir WLAN ağına da bağlanabilir. Sistem, kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar bir kapıyı kontrol edebilecekleri kullanıcı dostu bir uygulamaya sahiptir. Son teknoloji ürünü, yüksek güvenlikli WLAN teknolojisi sadece FUHR motorlu kilitleri değil, aynı zamanda garaj kapılarını, elektrikli kapı açıcıları, panjurları, aydınlatmayı ve çok daha fazlasını kontrol etmek için kullanılabilir. SmartConnect easy sadece son derece kullanışlı değil, aynı zamanda çok da güvenlidir. Akıllı telefon ve SmartConnect easy arasında güvenli iletişim için kullanılan şifreleme türü - SSL - çevrimiçi bankacılık hizmetleri tarafından kullanılanla aynıdır.

SmartConnect easy'in bağlanması da (kablo gerekmez!) çalıştırılması kadar basittir. WLAN iletişim modülünün standart bir elektrik prizine bağlanması yeterlidir, bu da SmartConnect easy'i yenileme için de mükemmel hale getirir.

Daha da fazla rahatlık ve güvenlik için SmartConnect easy, kilidi izlemek ve güvenli olup olmadığı hakkında geri bildirim sağlamak için ek olarak bir Akıllı radyo modülü içeren bir set olarak da mevcuttur.

Ürün sorgulama