Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Listeye geri dön

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH'nin Endüstriyel bilgisayarlı tomografiler (METROTOM 800)

Ürün sorgulama  

Kompakt Hassas Parçalar için Tercihiniz

METROTOM 800, enjeksiyon kalıplama endüstrisinin gereksinimlerine göre uyarlanmıştır. Plastik, kompozit malzeme ve seramik parça endüstrisindeki orta ölçekli şirketlerin tüm gereksinimlerini karşılar. Ayrıca cazip bir fiyat/performans oranına sahiptir

METROTOM 800'ün geliştirilmesi sırasında minimum sistem bakım maliyetleri ve maksimum kullanılabilirlik belirleyici olmuştur. Bu, bakım gerektirmeyen mikro odaklı X-ray tüpü teknolojisinin kullanılmasıyla elde edilmiştir. Son derece küçük odak noktaları, dedektör üzerinde jilet keskinliğinde projeksiyon görüntüleri sağlar - bu da yüksek ölçüm doğruluğunun temelidir. METROTOM 800 dedektörü, çok yüksek detay tanıma için neredeyse üç milyon piksel sunar.

Sürekli ayarlanabilir hareket mekanizması

Silindir şeklindeki ölçüm aralığının içinde, parçalar sürekli olarak ayarlanabilen bir hareket mekanizması aracılığıyla ışın yolundaki herhangi bir konuma yerleştirilebilir. Dedektör, parça projeksiyonu ile her zaman optimum şekilde aydınlatılır. Dikey ayarlama ile birlikte bu fonksiyon, tüm parçaya ilişkin ayrıntıları ölçmek için parçaların belirli alanlarını büyütmenize olanak tanır.

Muhafaza için polimer beton kullanılması sayesinde kurşun kullanımından büyük ölçüde kaçınılabilir. Carl Zeiss burada, mükemmel ölçüm teknolojisi, ergonomik mükemmellik ve uygun bir tasarım uygularken, modern malzemelerin kullanımının çalışanlar, sistem operatörleri ve çevre için nasıl maksimum koruma sağlayabileceğini göstermektedir.

Ürün sorgulama  

Endüstriyel bilgisayarlı tomografiler alanında daha fazla ürün

Endüstriyel bilgisayarlı tomografiler (METROTOM 1500)

Geniş Bir Parça Yelpazesi için İdeal Makine

METROTOM 1500 - boyut ve malzeme yoğunluğu ile ilgili çok çeşitli uygulamalar için ideal, CT tabanlı koordinat ölçüm cihazı.

...