Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Listeye geri dön

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH'nin Optik ölçüm cihazları (O-SELECT)

Ürün sorgulama  

Tek bir düğmeye basarak güvenilir ölçüm

Hem aydınlatmanın hem de odağın tam otomatik olarak ayarlanması sayesinde, operatör etkisinden kaynaklanan ölçüm hataları ortadan kaldırılır. ZEISS O-SELECT, sadece bir düğmeye basarak özellikleri değerlendirir ve sonuçları belgelendirir - gerekirse profesyonel bir rapor olarak da.

Yeni, akıllı ZEISS O-SELECT dijital ölçüm projektörü

Üretim ortamlarında, optik ve temaslı koordinat ölçüm makineleri, gonyometreler, mastarlar ve profil projektörleri gibi manuel ekipmanların yerini giderek daha fazla almaktadır. Ancak bu manuel aletlerde operatörün etkisi göz ardı edilmemelidir. ZEISS, O-SELECT ile bu etkiyi en aza indiriyor. Yüksek otomasyon seviyesi ve kullanım kolaylığı sayesinde karmaşık ölçümler hızlı, izlenebilir ve tekrarlanabilir şekilde tamamlanabilir.

Sonuçlarınızı almanın en hızlı yolu

ZEISS O-SELECT yazılımı, ZEISS metroloji teknik bilgisini yenilikçi ve basit kullanımla birleştirir. Seri ölçümler, operatörden bağımsız olarak tek bir tuşa basılarak gerçekleştirilir. ZEISS O-SELECT yazılımı ile tekli ölçümler ve ölçüm planları sorun olmaktan çıkar: çünkü anlaşılması çok kolaydır, net operatör rehberliği sunar ve operatörün iş yükünü azaltır.

Akıllı, kompakt ve güvenilir

ZEISS O-SELECT'in donanım ve yazılımı, 2D geometrilerin olağanüstü hız ve güvenilirlikle test edilebilmesini sağlamak için en uygun şekilde eşleştirilmiştir. Kompaktlığı ve sağlamlığı, ZEISS O-SELECT'in neredeyse her yere kurulabilmesini sağlar. Test parçalarınızı tam olarak ihtiyaç duyduğunuz yerde ölçebilirsiniz - ister gelen denetimde ister üretimde.

Ürün sorgulama