Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Listeye geri dön

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH'nin Ölçüm yazýlýmý (CALYPSO)

Ürün sorgulama  

Standart geometriler ve daha fazlası için toplam program

CALYPSO, ölçüm teknolojisinde programlama konusunda devrim yaratmıştır. Özellik odaklı arayüzü benzersiz kullanım kolaylığı sağlar. CAD tasarım çiziminde kullanılan özelliği seçerek sezgisel olarak ölçüm programları oluşturun. Boyut, biçim ve konum toleranslarını doğrudan CAD modelinden girin.

Birçok görev - tek bir araç

CALYPSO, manuel ve CNC ölçümleri, çevrimiçi ve çevrimdışı programlama için tasarlanmıştır. CALYPSO çoklu sensör özelliğine sahiptir ve Carl Zeiss'ın mevcut tüm sensörlerini ve ölçüm özelliklerini destekler. CALYPSO, I++ DME arayüzü aracılığıyla 3D ölçüm cihazları, mafsallı kol ölçüm cihazları, lazer takip cihazları ve bilgisayar tomografileri gibi Zeiss dışı ölçüm sistemlerini kontrol etmenizi sağlar.

Çarpışmasız - otomatik olarak

Birkaç fare tıklamasıyla bir parça özelliğini ve ilgili toleransları tanımladığınız anda, CALYPSO otomatik olarak değiştirilebilen ve herhangi bir zamanda diğer özelliklere uygulanabilen uygun bir ölçüm stratejisi oluşturur. CALYPSO, kalemi iş parçasının etrafında çarpışma olmadan hızla hareket ettirir ve parça özelliklerine doğru şekilde yaklaşır - diğer görevlerle ilgilenmekte özgürsünüz.

Dinamik mini plan

CALYPSO'nun hiyerarşik tasarımı ve özellik odaklı programlaması, ölçüm planlamanızı üretim sürecine odaklamanız için size esneklik sağlar. Örneğin, başka bir parçayı hızlıca ölçmek için ölçüm çalışmalarını yarıda kesebilirsiniz. Kesilen ölçüme daha sonra kolayca devam edilebilir. VAST Navigator ile daha akıllı tarama CALYPSO, Carl Zeiss'ın beşinci nesil taraması olan VAST Navigator'ı destekler. Gereksiz kesintiler olmadan ve optimum yaklaşım ve hareket yolları ile VAST Navigator, tek seferde sorunsuz bir şekilde ölçüm yapmanızı sağlar. Teğetsel yaklaşım standarttır. Tam entegre zeka, CALYPSO'nun gerekli hassasiyete bağlı olarak maksimum tarama hızını belirlemesini sağlar.

İsteğe bağlı arayüzler:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI ve FTA doğrudan işlenebilir.

İsteğe bağlı doğrudan arayüzler:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Ürün sorgulama  

Ölçüm yazýlýmý alanında daha fazla ürün

Ölçüm yazýlýmý (PiWeb)

Raporlama kolaylaştı

ZEISS PiWeb, kalite veya proses verilerini anında değerli içgörülere dönüştüren sınıfının en iyisi grafiksel raporlama sistemidir.

ZEISS PiWeb,...

Ölçüm yazýlýmý (CALIGO)

Serbest biçimli yüzeyler ve daha fazlası için eksiksiz program.

Serbest biçimli yüzeyler için yeni yazılım CALIGO, otomobil gövde parçalarının ölçümünü her zamankinden daha...

Ölçüm yazýlýmý (GEAR PRO)

GEAR PRO - CAD tabanlı dişli çark yazılımı.

CALYPSO ile birlikte kullanıldığında GEAR PRO serisi düz dişlileri, konik dişlileri ve sonsuz dişlileri incelemenizi sağlar. GEA...