Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Listeye geri dön

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH'nin Ölçüm makineleri (ACCURA 2000)

Ürün sorgulama  

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre uyarlanır

ACCURA 2000'in platform konsepti, ölçüm cihazını ihtiyaçlarınıza göre yapılandırmanıza olanak tanır. Ekipman, sensör ve yazılım gereksinimleriniz değişirse ACCURA 2000 de değişir. Cazip fiyat ve düşük yaşam döngüsü maliyetlerinden faydalanırsınız. ACCURA 2000'in teknik özellikleri arasında yenilikçi yalıtım teknolojisi, kısa hareket mesafeleri için yeni hava yatakları ve daha yüksek iş parçası verimi yer alır. Bakım dostu tasarım maksimum kullanılabilirlik sağlar.

F.I. teknolojisi sayesinde sıcaklık bağımsızlığı

Özellikle üretime yakın ölçüm uygulamalarında sıcaklık dalgalanmaları dikkate alınmalıdır. Yeni ACCURA 2000'in köprüsü, atölye operasyonlarında gerekli hassasiyeti sağlayan benzersiz, yüksek performanslı bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır.

Serbestçe seçilebilen ölçüm sıcaklığı (20-26°C)

Ölçüm makineleri sabit sıcaklıklarda çalıştırılmalıdır. ACCURA 2000 ile ölçüm sıcaklığını özgürce seçebilir ve iklimlendirme maliyetlerini azaltabilirsiniz.

Maksimum sensör esnekliği

Carl Zeiss'ın mevcut tüm sensörleri ACCURA 2000'de kullanılabilir. "Mass" multisensör teknolojisi, optik ve kontak sensörlerin zaman tasarrufu sağlayacak şekilde değiştirilmesini sağlar.

Navigatör teknolojisine sahip Performans Paketi

ACCURA 2000 için Performans Paketi, daha da hassas tarama için VAST navigatör seçeneğini içerir. Bu teknoloji her zaman maksimum hareket ve tarama hızına ulaşır, böylece değerli ölçüm sürenizi minimuma indirir. Lazer izleme ile gerekli güvenlik teknolojisi de paketin bir parçasıdır.

Ürün sorgulama