Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Listeye geri dön

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH'nin Endüstriyel Uygulamalar ve Araçlar için DC/DC Dönüştürücüler (PCMD / PCMDS)

Ürün sorgulama  

Mevcut sistem voltajı mevcut elektrikli veya elektronik bileşenleri beslemek için uygun olmadığında, voltaj dönüştürücüler kullanılmalıdır. DC gerilimleri dönüştürebilen elektrik dönüştürücüleri bu nedenle DC/DC dönüştürücüleri veya DC/DC dönüştürücüleri olarak adlandırılır. 1950'lere kadar DC gerilimin dönüştürülmesi yalnızca motor-jeneratör bağlantısı yoluyla elektromekanik olarak mümkündü. Günümüzde, saatli elektronik devre topolojileri, dahili olarak üretilen bir alternatif voltaj yardımıyla dönüşümü mümkün kılmaktadır.

Bir DC/DC dönüştürücünün bir girişi ve bir çıkışı vardır. Bu nedenle çeşitli işlevleri eşleyebilir ve bir düşürücü veya yükseltici dönüştürücü olarak hareket edebilir. Gerilim seviyesindeki bir değişiklik, galvanik izolasyon ve çıkışın stabilizasyonu - hem ayrı ayrı hem de kombinasyon halinde - bir DC/DC dönüştürücü veya DC/DC modülünün kullanılmasının nedeni olabilir. Güç aralığı geniştir ve tek bir elektronik çipi beslemek için birkaç miliwatt'tan, örneğin mevcut pil ağlarını farklı bir voltaj seviyesine dönüştürürken kilovat aralığına kadar uzanır. Mevcut çok sayıda farklı sistem gerilimi ve elektrikli bileşenlerin nominal gerilimlerinin eşit derecede çeşitli olması nedeniyle, özellikle giriş ve çıkış arasındaki gerilim dönüşümü hem yukarı, hem aşağı hem de sadece dengeleyici olarak sunulduğundan, giriş ve çıkış gerilimlerinin olası kombinasyonlarının sayısı yönetilemez. DC dönüştürücülerin çoğu tek yönlü, yani girişten çıkışa doğru çalışır. Bununla birlikte, özellikle tahrik sektöründe çift yönlü işleve sahip dönüştürücüler de kullanılmaktadır.

Güç sınıfları: 250 W; 400 W
Özel özellikler:

  • Geniş ve ultra geniş aralıklı giriş
  • Sıcaklık aralığı -25...+70 °C (PCMD)
  • İzolasyon gerilimi 4 kVAC'ye kadar
  • Küçük boy
  • Yüksek paketleme yoğunluğu
  • Plastik veya metal gövde

Ürün sorgulama  

DC/DC-Dönüştürücüleri alanında daha fazla ürün

Zemin konveyör teknolojisi için DC/DC dönüştürücüler (PCMDNI300)

PCMDNI300 serisi ile MTM Power, araç uygulamalarında merkezi olmayan bir güç kaynağı olarak galvanik izolasyona sahip olmayan bir DC/DC dönüştürücü nesli...

DC/DC-Dönüştürücüleri (PMDS30 24S05 U-VT)

PMDS/PCMDS30 serisindeki kompakt DC/DC dönüştürücüler PCB ve şasi montajı için uygundur. Akım beslemeli push-pull teknolojisinde tasarlanmışlardır. Bu devre konseptinin avantajları, sabit verimlili...

DC/DC-Dönüştürücüleri (PCMGS14 110S24)

14 W'lık DC/DC dönüştürücü, demiryolu ve ulaşım teknolojisinde düşük güç gereksinimli uygulamalar için EN 50 155'e uygun olarak tasarlanmıştır.

Özel özellikler

Geni...