Katalog

Stingl Systems GmbH

Listeye geri dön

Stingl Systems GmbH'nin Üniversal iskele ayakkabısı

Ürün sorgulama  

Geçmeli ankraj iskele pabucuna ek olarak, üniversal iskele pabucu asansör, baca ve havalandırma şaftları alanında güvenli ve güçlendirilmiş bir iskele desteğidir. İskele pabucunun düşük dış boyutları sayesinde, şaft köşelerinin derinliklerine bile takılabilir. Düşük ağırlığı kolay kullanım sağlar.

Malzeme: St37-2'den yapılmış taban plakası ve U profili (kısmen yassı çelik eklenmiş), yüzey astarlı, isteğe bağlı olarak galvanizli
Boyutlar: 190 x 180 x 6 mm, 4 delikli taban plakası 13 mm
Ağırlık: yaklaşık 2,3 kg

Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe, iskele, iskele bileşenleri ve iskele benzeri ekipmanların iş güvenliğini test etme ilkelerine (GS-BAU-01) uygun olarak 02045 sertifika numaralı üniversal iskele ayakkabısını vermiştir (1



.



1994), DIN 4420-1 (12.1990) ve BGR 175'e göre (BG kuralları "İskele - Asansör boşluklarında montaj iskelesi") üniversal iskele pabucuna 02045 sertifika numarası verilmiştir.

Üniversal iskele pabucunun çok sayıda olası uygulaması vardır

.

Sabitleme yöntemi, beton ve duvar şaftlarında dübel sabitlemeden bir ankraj rayına cıvatalamaya ve çelik bir iskeleye cıvatalamaya veya kaynaklamaya kadar değişir. Sabitleme türüne bağlı olarak, maks. 3,0 ila 7,0 kN arasında bir nokta yükü verilir. Bu iskele pabucu dinamik yükler için tasarlanmamıştır. En az 100 mm'lik bir iskele genişliği sağlanmalıdır.





Ürün sorgulama