Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Havai hat bileşenleri

Ürün sorgulama  

Havai hat yapımına yönelik izolatörlerimiz günlük olarak büyük mekanik yüklere maruz kalmaktadır: Elektrik enerjisinin taşındığı kuleler arasında 500 metreye kadar mesafe olabilir, bu da izolatörlerin ağır hatları taşıması gerektiği anlamına gelir. Ayrıca, bu kuvvetlere operasyonel güvenliklerinden hiçbir şey kaybetmeden onlarca yıl dayanmak zorundadırlar.

Her türlü uygulama için özel yapım izolatörler
PFISTERER izolatörlerinin ayırt edici özelliği, her türlü gereksinime göreözel olarak üretilebilmeleridir. Bu ne anlama geliyor? Ürünlerimiz seri üretim standart çözümler değildir, mevcut iklim, çevre ve yük koşullarını karşılamak için hassas bir şekilde tasarlanmıştır.

Komple izolatör dizileri: PFISTERER tarafından planlanır, test edilir ve üretilir
PFISTERER, silikon kompozit izolatörler alanında öncü olarak 40 yılı aşkın deneyime sahiptir ve bu deneyim, komple izolatör dizilerinin tasarlanmasını ve üretilmesini de içerir. Daha karmaşık projeler için, kapsamlı bir danışmanlık ve planlama hizmetine ve kendi laboratuvarlarımızdaki simülasyon ve testlere dayalı olarak tek bir kaynaktan uçtan uca çözümler sunuyoruz.

Titreşim sönümleme,işletme güvenliğini ve hizmet ömrünü artırır
Titreşim sönümleyici ara parçalarımız ve Stockbridge damperlerimiz, rüzgarın neden olduğu iletken hattı titreşimlerini azaltmak için özellikle etkilidir. Optimize edilmiş tasarımları sayesinde, aeolian titreşimleri ve alt açıklık salınımlarını minimuma indirirler. Sonuç olarak, iletken hizmet ömrü boyunca güvenli bir şekilde çalıştırılabilir. Ayrıca çeşitli titreşim kayıt cihazları sunuyor ve sönümleme sistemlerini test etmenin veya iletken hasarının kaynağını belirlemenin nihai yolu olarak titreşim çalışmaları yürütüyoruz.

Ürün sorgulama  

Havai hat bileşenleri alanında daha fazla ürün

Havai hat bağlantıları (LIKE Bushings)

PFISTERER'in LIKE buşingleri, gaz yalıtımlı şalt cihazından (GIS) hava yalıtımlı şalt cihazına ve havai hatlara kadar tek kutuplu dış mekan bağlantıları için kanıtlanmış bir teknolojidir. Dünyanın dör...