Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Yüksek gerilim priz bağlantısı (PLUG)

Ürün sorgulama  

Alçak ve orta gerilim aralığındaki jeneratörler, transformatörler ve dönüştürücülerdeki bağlantılar için fişli çözümler giderek daha fazla talep görmektedir. Bu bağlantıların dayanıklı, bakım gerektirmeyen, uygun maliyetli ve kurulumu kolay olması gerekir. Tüm bu kriterler PFISTERER'in PLUG sistemi tarafından karşılanmaktadır, bu nedenle modern tren ağlarının ve rüzgar enerjisi santrallerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. PLUG sistemi, kontak teknolojisi alanındaki kapsamlı deneyimimizi ve modern endüstriyel standartların üretim ve işletme güvenliği taleplerini bir araya getirmektedir.

Güvenli kontaklar - En zorlu koşullarda bile
PLUG sisteminin ayırt edici özelliklerinden biri basit yapısıdır. Yüksek kaliteli kontak malzemeleri, denenmiş ve test edilmiş kontak tasarımları ve işlevsel katmanlarla birleştiğinde güç rezervleri ve olağanüstü yüksek kısa devre mukavemeti sunar. PFISTERER'in çoklu bağlantılara sahip kanıtlanmış hat kontak teknolojisi, alüminyum ve bakır iletkenlerde güç aktarımı için dayanıklılığı ve sürekli yüksek kaliteyi garanti eder. Gelişmiş kodlaması, her fişin yalnızca eşleşen sokete bağlanabilmesini sağlar.

%50'ye kadar daha az alan
PLUG, bağlantıları tek bir fişli çözüme indirir. Sonuç olarak, mühendisler ilk kurulum sırasında bile zamandan tasarruf eder - son teknoloji seri ölçekli üretimde önemli bir faktör. Bileşenler kısa bir süre içinde değiştirilebildiğinden, operasyonlar sırasında kesinti süreleri konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Dahası PLUG, inşaat alanı söz konusu olduğunda tasarruf yapmanıza da yardımcı olur. Tipik bir terminal kutusuna ihtiyaç duymak yerine, kompakt PLUG soketleri doğrudan sistem bileşenlerinize dahil edilebilir.

Müşterilerimiz yılların pratik deneyiminden yararlanır
PLUG bağlantıları evrenseldir ve sisteminizin belirli gereksinimleri karşılamasını gerektirmez. Hem uluslararası hem de müşteriye özel standartlara göre test edilmişlerdir ve sınıf 2 ve 5'teki tüm blendajlı ve blendajsız kablolar için çözümler içerirler. Standart ürün yelpazemize ek olarak, PFISTERER'deki uzmanlarımız müşterilerimiz için özel ürünler de geliştirmekte ve test etmektedir. Portföyümüz, test ve sertifikasyon da dahil olmak üzere eksiksiz sistemler için ihtiyacınız olan her şeyi sunar.


FİŞnumaraları:
Gerilim: 1 kV AC ila 4,4 kV AC
Akım: 400 A ila 1.250 A
İletken kesiti: 70 - 240 mm²
İletken malzemesi: Bakır, alüminyum

Avantajlar:
  • Sürekli yüksek temas kalitesi - pas sızıntısı yok
  • Kısa kurulum, test ve duruş süreleri
  • Modern seri üretim için standart
  • Bir hata durumunda güç rezervleri
  • Kodlama bağlantı hatalarını önler
  • Evrensel uygulama

Ürün sorgulama  

Yüksek gerilim priz bağlantısı alanında daha fazla ürün

Elektrikli ticari araçlar için konnektörler (HCV8)

kilitleme mekanizması olarak bir vidalı 3 kutuplu, düz konnektör
HVC8, yüksek akım uygulamaları için bir fiş konnektördür. Sağlam tasarım ve yüksek kaliteli malzemeler, elektrik motorlarının,...