Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Dağıtım transformatörleri için bağlantı terminali (2DIREKT)

Ürün sorgulama  

Güvenli enerji tedariki, bir dizi güvenilir münferit bileşenden oluşan işlevsel tedarik ağlarına dayanır. Dağıtıcı transformatörlerin bağlanması söz konusu olduğunda enerji sağlayıcılarının transformatör terminallerine giderek daha fazla yatırım yapmasının nedenlerinden biri de budur. Kontak teknolojisinde neredeyse 100 yıldır edindiğimiz tüm deneyim, basit ve güvenli kurulum için yeniliklerimizle birlikte her 2DIREKT terminaline aktarılmıştır.

Tüm uygulamalar için tek terminal
Kompakt ve sofistike tasarım iki bağlantı seçeneğine olanak tanır - kablolar paralel veya 90° kaydırılarak bağlanabilir. Patentli bağlantı sistemi kabloları hasara karşı korur ve tüm hizmet ömrü boyunca sabit temas basıncını garanti eder.

2DIREKT enaz iki bileşenin yerini alır
Transformatör terminali doğrudan dağıtım transformatörüne bağlanır. Bu, herhangi bir kurulum hatasını ortadan kaldırır ve transformatörün hasar görme riskini önler. Bunun nedeni sadece 2DIREKT'in pabuçlara, kablo klipslerine, burçlara ve cıvatalara artık gerek kalmadığı anlamına gelmesi değildir. Ayrıca 2DIREKT, geleneksel tasarımlara kıyasla kontak sayısını ve dolayısıyla potansiyel hata kaynaklarını azaltır.

2DIREKT: Etkileyici, son teknoloji istasyon tasarımı
PFISTERER, 2DIREKT ile vidalı topraklama noktaları ve iç ve dış mekan kullanımı için koruyucu başlıklar dahil olmak üzere bir dizi sofistike aksesuar içeren eksiksiz bir sistem sunar. Tüm sistem dokunmaya karşı korumalıdır ve insanlar, işletim ekipmanları ve hatta küçük hayvanlar için koruma sağlar.

2DIREKT, hem şimdi hem de gelecekte istasyon kurulumu için tüm gereksinimleri fazl

asıyla karşılar.

PFISTERER, standart portföyünün yanı sıra müşteriye özel çözümleri de test etmekte ve geliştirmektedir. Ve: Düşük ve orta gerilim uygulamaları için tek bir kaynaktan evrensel bağlantı çözümleri sunuyoruz.

Rakamlarla2DIREKT:
Gerilim: 1 kV
Akım: 4.000 A
İletken kesiti: 16 ila 400 mm²
İletken malzemesi: Alüminyum, bakır

Avantajlar
  • İletken dikey ve/veya yatay olarak bağlanabilir
  • Tek tek kablolar kesilmez
  • Mütevazı alan gereksinimleri
  • İç ve dış mekan uygulamaları için uygundur
  • Standart aletlerle kurulum, sıkıştırma gerektirmez
  • Dokunmaya dayanıklı evrensel çözüm

Ürün sorgulama