Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Kademesiz Kesme Cıvatalı Konnektörler (SICON)

Ürün sorgulama  

Cıvatalı konnektörler güvenli, uygun maliyetli ve kurulumu kolaydır. Popülerliklerinin artmaya devam etmesine şaşmamalı. SICON cıvatalı konnektörleri, kontak teknolojisindeki kapsamlı uzmanlığımıza dayanmaktadır. Sonsuz ayarlı kesme cıvatalarımız gibi yenilikler, maksimum temas kalitesi için teknik ve pratik avantajları bir araya getirir.

En iyi temas için deneyim ve yenilik
Patentli, kademesiz kesme cıvatalarımız sayesinde kurulum hiç bu kadar kolay olmamıştı. Her iletkenin (bakır veya alüminyum, katı veya çok telli, yuvarlak veya sektör şeklinde) mümkün olduğunca etkili bir şekilde bağlanmasını sağlarlar ve mühendisin kurulumun başarılı olduğundan emin olmasını garanti ederler. Türünün tek örneği: SICON konnektörleri hemen kullanılabilir ve başka bir ayarlama yapılmadan yalıtılabilir.

Bir SICON 98 sıkıştırma bağlantısının yerini alır
Sıkıştırma teknolojisinin aksine, SICON konnektörlerinin aralığı önemli ölçüde daha küçüktür. Her iletken için bir manşona ihtiyaç duymak yerine, sekiz standart varyant sunuyoruz, bu da mühendislerin şantiyedeki her olasılığa karşı donanımlı olduğu anlamına geliyor. Bu da depolama tesisleri ve nakliye süreçleri üzerindeki yükü büyük ölçüde hafifletiyor. SICON konnektörleri, altıgen uçlu standart bir cırcır kullanılarak takılır, böylece presleme aletlerinizi paketlemenize gerek kalmaz.

Ürün sorgulama