Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Kablo manþonlarý

Ürün sorgulama  

İster bir anahtarlama istasyonunda, ister YG topraklama kablosunda veya açık deniz uygulamasında kullanılsın, bir kablo bağlantısının her şeyden önce dayanıklı ve güvenli olması gerekir. IXOSIL ve CONNEX ürün serilerindeki ekler ile 72 kV'tan 550 kV'a kadar her türlü bağlantı için ideal çözümü sunuyoruz. Kalıcı veya geçici kurulumlar ve test merkezleri için, geçmeli veya yerleşik çözüm olarak, silikon veya SF6 gaz yalıtımlı veya üçte iki oranında daha hafif kompakt dökme reçine bağlantı olarak.

Kalıcı yüksek gerilim ve topraklama sistemleri için bağlantılar
IXOSIL ürün portföyü, 72 kV ila 550 kV arasındaki tüm gerilim aralığı için, çeşitli blendaj seçenekleri de dahil olmak üzere, bağlama veya topraklama kabloları olan veya olmayan geçmeli bağlantılar içerir. IXOSIL bağlantıları suya dayanıklıdır ve katı metal, plastik veya büzüşmeli gövde ile mevcuttur. Denenmiş ve test edilmiş geçmeli teknolojimiz güvenli kurulum ve dayanıklı bağlantılar sağlar.

Hızlı kurulum: 550 kV'a kadar geçmeli CONNEX bağlantıları
Kuru, geçmeli CONNEX bağlantıları, kullanıcıların geçici kurulumlarda veya zamanınızın kısıtlı olduğu rüzgar çiftlikleri ve deniz platformlarındaki açık deniz projelerinde kurulum sürelerini önemli ölçüde kısaltmasına olanak tanır. Kalıcı bağlantılar, transformatörler ve gaz yalıtımlı şalt cihazları (GIS) üzerindeki test kurulumları ve hem iletken hem de enerji santrali yapımı için ara çözümler için uygundurlar. CONNEX, basit bağlantı ek yerlerine ek olarak, dirsek ve tap-off ek yerleri (T ek yerleri) ile 170 kV'a kadar gazsız dökme reçine ek yerleri de sunmaktadır.

Dökme reçineveya SF6
170 kV'a kadar geçmeli dökme reçine CONNEX ek yerleri, on yılı aşkın süredir basitleştirilmiş, gazsız bir çözüm, kompakt bir tasarım ve geleneksel ek yerlerinden üçte iki oranında daha hafif bir yapı sunmaktadır. SF6 gaz yalıtımlı bağlantılar gerilim aralığını 550 kV'a kadar genişletir, bakım gerektirmez ve %100'e kadar vakum odası testine tabi tutulur ve dahili bir gaz yoğunluğu monitörü ile donatılmıştır.

Avantajları:
72 kV'dan 550 kV'a kadar kalıcı ve geçmeli bağlantılar için ekler Çeşitli iletken tiplerini (alüminyum, bakır, sert veya esnek) birleştirir Kuru, geçmeli kablo bağlantıları sayesinde hızlı kurulum, örneğin açık deniz uygulamaları için 362 kV'a kadar dirsek ekleri ve 245 kV'a kadar tap-off ekleri (T ekleri) olarak da mevcuttur İzolatör: Dökme reçine veya SF6 gazı ile birlikte silikon



Ürün sorgulama