Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Kablolar için bağlantı sistemleri, 52 kV ila 550 kV (FrontCon)

Ürün sorgulama  

FrontCon - Tek telli yalıtılmış kablolar için daha hızlı, daha iyi bağlantılar.

Yüksek voltajlı güç kabloları, deri ve yakınlık etkilerini önemli ölçüde azaltan iletken tasarımlarını giderek daha fazla kullanmaktadır. Bu da aynı kesitte daha fazla güç aktarımını mümkün kılmaktadır. Bu iletkenlerin tek tek telleri birbirlerinden yalıtılmıştır (emaye kaplı) ve genellikle segmentler halinde düzenlenmiştir (Milliken tipi). Bu iletken yapısı kablo bağlantı sürecini zorlaştırır. PFISTERER, kurulumu önemli ölçüde basitleştirmek ve kısaltmak için tamamen yeni bir konektör prensibi kullanan FrontCon'u geliştirdi.

Yeni bağlantı teknolojisi
Tek telli yalıtılmış kablo iletkenlerini bağlamak, yalnızca sınırlı bir ölçüde işe yarayan zaman alıcı bir işlemdir: tek tek telleri ayırın, tek tek soyun, ardından tellerden herhangi birine zarar vermeden orijinal formda mümkün olduğunca yeniden düzenleyin. En iyi çabalara rağmen, kurulum sahasında orijinal iletken yapısı elde edilemez. Dahası, izolasyonun kaldırılması, iletkenin ucundaki tek telli izolasyonlu kabloların avantajını kaybetmek anlamına gelir. PFISTERER, tek telli yalıtılmış iletkenlerin bağlantısını tamamen yeniden düşünmüştür.

80 daha kısa kurulum süresi
FrontCon ile PFISTERER, gereken süreyi önemli ölçüde azaltan ve kablonun ön yüzü aracılığıyla tanımlanmış bir bağlantı oluşturan bir çözüm geliştirdi. Kurulum sadece yaklaşık 2 saat sürer - standart bağlantılara sahip geleneksel kablolardan daha uzun değildir. Aynı zamanda, tek tek telleri sıyırırken olası hasarlar önlenir. Bu da kurulum hatası riskini önemli ölçüde azaltır.

Kompakt tasarım
FrontCon doğrudan kablonun ucuna monte edilir - artık tek tek tellerde çalışma yapılması gerekmez. Özel olarak geliştirilmiş temas bilyeleri, tek tek tellerin ön yüzleriyle temas eder. Bu temas topları birlikte bir sıvı gibi davranır. İletken ucundaki hafif düzensizliği telafi ederler ve tüm iletken kesiti boyunca aynı temas kuvvetlerinin uygulanmasını sağlarlar. Güç, iletkenin ön yüzü ve kontak bilyeleri üzerinden akar. Bu, büyük iletken kesitleri için çok kısa ve kompakt bir kontak sistemi sağlar.

YG kablo bağlantıları içinkanıtlanmış kontak sistemi
FrontCon, CONNEX kablo konnektörleri ve IXOSIL sonlandırmalarının yanı sıra MSA bağlantılarındaki kablo bağlantıları için bir bağlantı teknolojisi olarak mevcuttur ve belirli kablolarla tipetest edilmiştir. İlk kablo projeleri birkaç yıldır faaliyettedir. Kontak sistemi, kablo sistemlerinde güvenilir ve uygun maliyetli çözümler sağlayan her türlü bağlantı parçasına uyarlanabilir. Dikey veya yatay olarak monte edilebilir. Ürün yelpazesi 2.500 mm² kesite kadar bakır kabloları kapsamaktadır. Diğer çözümler istek üzerine uygulanabilir.

Nasıl çalışır
FrontCon doğrudan iletken ucuna monte edilir. Kablo düz bir şekilde kesilir ve kablo yalıtımı çıkarılır. Basınca dayanıklı kontak sistemi iletken üzerine merkezi olarak kenetlenir.

Kontak bilyeleri konnektörün içine dökülür. Basınç vidasının sıkılması bilyeleri iletken uçlarının ön yüzüne doğru bastırır. Güvenilir temas sağlanır.

Yerleşik bir yay mekanizması çökelme kayıplarını telafi eder. Bu, temas kuvvetlerinin ve düşük iletim dirençlerinin farklı sıcaklıklarda ve tüm hizmet ömrü boyunca korunmasını sağlar.

Ürün sorgulama  

Kablo garnitürleri alanında daha fazla ürün

52 kV ila 550 kV arası kablolar için bağlantı sistemleri (CONNEX)

CONNEX - kablolar, transformatörler ve GIS için evrensel bağlantı sistemi
Sağlam izolasyonlu, tamamen kapsüllü CONNEX geçmeli sistem, güç transformatörlerini ve GIS'i benzersi...

Bağlantı Kutusu

Bağlantı Kutusu LB.W.X.8.1.S3.E1.000

PFISTERER'in topraklama kutuları, yüksek gerilim kablo sistemlerinin tüm çapraz bağlama ve topraklama konseptleri için mükemmel bir çözümdür. Sağlam tas...