Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Alçak Gerilim Şebekeleri için Musluk Konnektörü (ISICOMPACT)

Ürün sorgulama  

Ev güç bağlantıları yüksek düzeyde operasyonel güvenilirlik, pratik kurulum ve iyi bir iş güvenliği gerektirir. Bu da ISICOMPACT konnektörünü son teknoloji ürünü bir çözüm haline getirmektedir - ve bunun iyi bir nedeni vardır. "Kompakt kademe konnektörümüzü" (SCK veya sıkıştırma halkası olarak da bilinir) geliştirmeye gelince, teknolojimizi ev güç bağlantıları için modern standartlara ve canlı hat çalışması gereksinimlerine göre ayarladık. Ve büyük başarı elde ettik. Bugünlerde ISICOMPACT konnektör, alçak gerilim şebekelerinde önemli bir oyuncudur.

Ev terminalinin yaratıcısından en son standartlar
1968 yılında kompakt kademe konnektörünün yaratılmasıyla PFISTERER, ev bağlantı teknolojisi alanında yeni bir standart belirledi. O zamandan bu yana 20 milyondan fazla konnektör monte edildi. Ancak, 30 yıl sonra güncelleme zamanı gelmişti. O zamandan beri canlı hat çalışması, kurulum sırasında iş güvenliği gereksinimlerine değişiklikler getirdi; ISICOMPACT teknolojisinin geliştirilmesi söz konusu olduğunda bu faktörler öncelik kazandı.

Mühendisler basit kurulum ve yüksek güvenlik seviyelerinden etkilendi
ISICOMPACT, tek bir vida bağlantısı kullanarak 4 iletkenli bir kablo dalı için tüm kontakları kurar. Vida bağlantısı sıkıldığında, ana hat ve branşman hatları üzerindeki yalıtım delinerek temas sağlanır. Gerekli sıkıştırma kuvveti elde edildiğinde, vida kesilir ve böylece başarılı bir kurulum sağlanır. Temasa ve dolayısıyla elektrik tehlikelerine karşı koruma sağlayan ISICOMPACT, canlı hat çalışmaları için tasarlanmıştır. Şu anda, ek KKD olmadan canlı hat çalışması için bir süreç öngören ve LLW elektrikçilerinin özel eğitimden geçmesini ve şebeke sağlayıcısının onaylanmasını gerektiren bir Alman belgesi olan BSI 862'nin katı gereksinimlerini de karşılayan tek kablo bağlantı konektörüdür.

Müşteriler ISICOMPACT'e yatırım yapıyor
ISICOMPACT kablo bağlantı konektörü şu anda tüm büyük enerji tedarikçileri tarafından kullanılmaktadır. Kompakt konnektör teknolojisi giderek gereksiz hale gelmektedir. Başka hiçbir şirket, neredeyse on yıldır piyasada olmasına rağmen patentli ISICOMPACT teknolojisi ile aynı standarda ulaşmayı başaramamıştır. ISICOMPACT kablo bağlantı konnektörleri geçerli standartlara göre tip testine tabi tutulmuştur. Ayrıca, müşteriye özel bir dizi test gereksinimini karşılamaktadır ve Pfisterer uygulama alanını genişletmeyi planlamaktadır.

Avantajlar
  • İzolasyonun iletkenden çıkarılması gerekmez
  • Elektrik tehlikelerine karşı darbeye dayanıklı koruma
  • "Dahili tork anahtarı" ile patentli vidalı çözüm
  • Tutarlı operasyonel güvenilirlik
  • Geniş uygulama alanı nedeniyle azaltılmış varyant yelpazesi
  • Canlı hat çalışmaları için ideal

Ürün sorgulama