Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Yüksek gerilim kablo sistemleri

Ürün sorgulama  

Güç dağıtımı ve iletimi yaklaşık 100 yıldır PFISTERER'in temel yetkinliği olmuştur. Tek bir kaynaktan komple sistem konfigürasyonları olarak 245 kV'a kadar anahtar teslimi yüksek gerilim kablo sistemleri sağlıyoruz. Bu amaçla, uzmanlarımız sonlandırma cıvata noktaları arasındaki kablo sistemini çevreleyen tüm faaliyetleri üstlenmektedir.

Her Yerde ve Her Koşulda ve Zorlu Koşullarda
Özellikle açık deniz platformları için kablo sistemlerinin kurulması, bir şirketin kablo yönlendirme konusundaki yeterliliğinin gerçek bir testidir. Son derece karmaşık kablo bölümleri son derece dar alanlarda, birçok farklı açıda ve birden fazla seviyede döşenmelidir. İşleri daha da karmaşık hale getiren, bu işin diğer ilgili faaliyetlerle ilgilenirken aynı zamanda sıkı bir program altında gerçekleştirilmesi gerektiğidir. PFISTERER, titizlikle doğru planlama yaparak ve hem açık denizde hem de dünya çapında sağlam endüstri deneyimi edinmiş uzmanları istihdam ederek bu zorlukların üstesinden başarıyla gelir.

Her Şey Tek Bir Kaynaktan
PFISTERER uzmanları tüm mühendislik faaliyetlerini ele alacak ve tüm projeyi yönetecektir. Müşteri danışmanlığından fizibilite çalışmalarına, kurulum, devreye alma ve nihai belgelendirmeye kadar müşterilerimiz eksiksiz, tam hizmet paketi alırlar. Kablo yönlendirme projelerini görev odaklı bir şekilde ele alıyor ve yalnızca köklü firmalarla işbirliği yapıyoruz. Montaj ve kurulum dünya çapında kendi personelimiz tarafından gerçekleştirilir ve saha denetiminin yanı sıra hedefe yönelik eğitimi de kapsar. Tüm kabul testleri (AC'ler) tanınmış test enstitüleri ile birlikte gerçekleştirilir.

Ürün sorgulama