Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Dış cephe alt yapıları (UKLA)

Ürün sorgulama  

Büyük ve küçük formatlı seramik cephe panellerinin, örneğin 40 x 40 cm veya 60 x 60 cm boyutlarında, braketlerle görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

UKLA'ya dayalı bir alt yapı sistemi, dikey alüminyum L-şekilli destek profilleri, duvar braketleri ve isteğe bağlı aksesuarlardan oluşur. Duvar destekleri, termal yüklerine ve taleplerine göre alüminyum, paslanmaz çelik veya cam elyaf takviyeli poliamitten yapılır.

Kaplama elemanları, kelepçeler ve braketler kullanılarak destek profillerine sabitlenir. Bunlar, panellerdeki her dikey eklemin arkasında yer alacak şekilde düzenlenmiştir.

Taşıyıcı profiller duvar braketlerine vidalar, cıvatalar veya perçinler kullanılarak bağlanır. Bunu yaparken yatay kayma noktaları yatay (rüzgar) yükleri, sabit noktalar ise yatay ve dikey yükleri (ölü yükler) alır. Dikey boylamasına deliklerdeki kayma noktalarında kısıtlamasız montaj sağlanır. Her destek profili için bir sabit nokta tahsis edilmiştir.

Duvar braketleri, bunlarla çalışmayı kolaylaştırmak için, destek profili için sabitleme ve tutmayı mümkün kılan isteğe bağlı bir montaj yardımcısı ile donatılabilir.

Thermostop Elemanları, termal köprüleme etkilerini en aza indirmek için termal bölücüler olarak mevcuttur.

480 mm'ye kadar çıkıntılar.
Malzeme EN AW-6063 T 66

Alüminyum T şekilli profiller
T 65 / 50
T 80 / 50

Ürün sorgulama  

Dış cephe alt yapıları alanında daha fazla ürün

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALWI-S)

Fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL gibi geniş formatlı kaplama panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

ALWI-S'ye dayalı bir alt yapı...

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALKAPO)

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış geniş formatlı cephe panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için kapalı açıklıklı profil sistem...

Dış cephe alt yapıları (ALHO)

Ahşaptan yapılmış küçük formatlı ve büyük formatlı kaplama malzemelerinin yanı sıra fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış cephe kaplama panellerinin...

Dış cephe alt yapıları (Beta Universal II (visible fixing))

Geniş formatlı cephe panellerinin görünür ve gizli sabitlenmesi için ısı köprüsüz alt yapı sistemi.

Isı köprüsüz BETA Universal II alt yapı sistemi, 30 mm'ye kadar ayarlana...

Gizli sabitleme için profil sistemi (ALWI-V)

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller, seramik veya HPL'den yapılmış kaplamaların veya geniş formatlı cephe panellerinin gizli sabitlenmesi için profil sistemi.

<...