Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Özel çözümler

Ürün sorgulama  

Olağanüstü cephe tasarımları genellikle sadece alt yapı için değil, aynı zamanda kurulum için de büyük zorluklar ortaya çıkar ır.

Standart sistemlerin yeterli olmadığı durumlarda SYSTEA, en görkemli bina zarflarını ve cephelerini bile mümkün kılmak için özel çözümler sunar.

"The Wave" (Vejle, Danimarka) mimari projesi bir dizi ödül almıştır ve tanınmış mimarlık ofisi Henning Larsen'in üstün bir örneğidir. Burada, kiremitlerle kaplanmış akıcı çatı ve cephe konstrüksiyonlarının güvenli bir şekilde birbirine geçmesini ve aynı zamanda iddialı bir görsel görünüme sahip olmasını sağlamakla karşı karşıyaydık.

Yıldız mimar Frank Gehry tarafından Fondation Louis Vuitton (Paris, Fransa) için tasarlanan "Le vaisseau de verre" olağanüstü mimarinin bir diğer önemli örneğidir. Hiçbir duvarı diğeriyle aynı olmayan binanın olağanüstü kübik yapısı, alt yapıya yönelik en yüksek talepleri ortaya koymaktadır.

Bu projede yer alan tüm taraflarla yakın işbirliği sayesinde SYSTEA, tasarımın erken aşamalarında sadece fikir olarak kalmayan fikirlere de katkıda bulunabilmiştir.

Ürün sorgulama