Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Duvar braketleri

Ürün sorgulama  

Güvenlik ve enerji verimliliği - SYSTEA alt yapı sistemleri güvenli destekten daha fazlasını sunar.

Sektörle olan iletişimimiz sayesinde, sistemlerimiz mimarların ve tasarımcıların, planlamacıların ve cephe montajcılarının taleplerinin fark

ındadır.

Son derece yetkin teknik performansımızın yanı sıra, sistemlerimiz verimli ve ekonomik montaj ve kurulum ile kendilerini bu şekilde öne çıkarmaktadır.

Duvar braketleri, her asma arka havalandırmalı cephenin özelliklerinde önemli bir rol oynamaktadır. Çok sayıda profil sistemimiz alüminyum, paslanmaz çelik veya cam elyaf takviyeli poliamitten yapılmış duvar destekleriyle birleştirilerek çok çeşitli çözümler oluşturabilir ve böylece tasarım, yangından korunma ve enerji verimliliğine ilişkin tüm gereksinimleri karşılayabilir.

Alüminyum L-şekilli duvar destekleri:
EN AW-6063 T66 alaşımı kullanılarak üretilen yanmaz alüminyum duvar destekleri orta ısı iletkenliğine sahiptir (Sınıf D ila H). Bunlar 40 mm'den 320 mm'ye kadar uzunluklarda mevcuttur ve betona/duvara veya ahşap/metal çerçevelere sabitlemek için kullanılır

  • Alüminyum U şekilli duvar destekleri:
EN AW-6063 T66 alaşımından üretilen bu yanmaz alüminyum duvar braketleri orta ısı iletkenliği özelliklerine sahiptir (Sınıf B ila F). Uzunlukları 40 mm ila 180 mm arasındadır ve beton/duvar veya ahşap/metal çerçevelere sabitlemek için kullanılırlar.
  • Paslanmaz çelik L-şekilli duvar destekleri: EN 10088-2; 1.4162 alaşımı kullanılarak yapılan yanmaz paslanmaz çelik duvar destekleri düşük ısı iletkenliğine sahiptir (Sınıf A+ ila B). Bunlar 120 mm'den 400 mm'ye kadar uzunluklarda mevcuttur ve betona/duvara veya ahşap/metal çerçevelere sabitlemek için kullanılır. Bunlar Passivhaus inşaat yöntemi için uygundur.
  • Paslanmaz çelik U-şekilli duvar braketleri: EN 10088-2; 1.4162 alaşımından üretilen bu yanmaz paslanmaz çelik duvar braketleri düşük ısı iletkenliğine sahiptir (Sınıf A+ ila B). Uzunlukları 60 mm'den 300 mm'ye kadar mevcuttur ve beton/duvar veya ahşap/metal çerçevelere sabitlemek için kullanılırlar. Bunlar Passivhaus inşaat yöntemi için uygundur.
  • TEKOFIX duvar braketi:Zor alev alan TEKOFIX duvar braketi, çok düşük ısı iletkenliği (Sınıf A+ ila A) sağlayan cam elyaf takviyeli plastik PA66'dan yapılmıştır. Duvar braketi 100 mm'den 350 mm'ye kadar uzunluklarda mevcuttur ve beton/duvar veya ahşap/metal çerçevelere sabitlemek için kullanılır. Bunlar Passivhaus inşaat yöntemi için uygundur.

Ürün sorgulama