Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Görünür sabitleme için profil sistemi (ALKAPO)

Ürün sorgulama  

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış geniş formatlı cephe panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için kapalı açıklıklı profil sistemi.

ALKAPO, kutu şeklindeki taşıyıcı profilleri kullanarak önemli ölçüde daha yüksek bir yük taşıma kapasitesi sunar ve ankrajın yalnızca binanın ilgili katının zemin döşemesine mümkün olduğu durumlarda kullanılır. ALKAPO'ya dayalı bir alt yapı sistemi, dikey taşıyıcı raylar, U şekilli duvar destekleri ve isteğe bağlı aksesuarlardan oluşur. Termal yük ve taleplerine göre duvar destekleri alüminyum veya paslanmaz çelikten yapılır. Statik mühendislik taleplerine göre, ALKAPO 275 ve ALKAPO 350 destek profilleri arasında seçim yapabiliriz.

Sabitleme elemanları destek profillerine vidalar, cıvatalar veya perçinler kullanılarak sabitlenir.

Taşıyıcı profiller, perçin veya vida kullanılarak duvar desteklerine bağlanır. Bu sırada kayar noktalar yatay (rüzgar) yükleri, sabit noktalar ise yatay ve dikey yükleri (ölü yük) alır. Kısıtlamasız montaj, dikey uzunlamasına deliklerdeki kayma noktalarında tamamlanır. Destek profili başına bir sabit nokta tahsis edilir.

Thermostop Elemanları, termal köprülemeyi en aza indirmek için termal bölücüler olarak mevcuttur.

Konsol çıkıntıları 480 mm'ye kadar.
Malzeme EN AW-6063 T 66

Alüminyum profiller
ALKAPO 275-orta ray desteği
ALKAPO 275-ek profil
ALKAPO 350-orta ray desteği
ALKAPO 350-ek profil

Ürün sorgulama  

Dış cephe alt yapıları alanında daha fazla ürün

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALWI-S)

Fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL gibi geniş formatlı kaplama panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

ALWI-S'ye dayalı bir alt yapı...

Dış cephe alt yapıları (UKLA)

Büyük ve küçük formatlı seramik cephe panellerinin, örneğin 40 x 40 cm veya 60 x 60 cm boyutlarında, braketlerle görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

UKLA'ya d...

Dış cephe alt yapıları (ALHO)

Ahşaptan yapılmış küçük formatlı ve büyük formatlı kaplama malzemelerinin yanı sıra fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış cephe kaplama panellerinin...

Dış cephe alt yapıları (Beta Universal II (visible fixing))

Geniş formatlı cephe panellerinin görünür ve gizli sabitlenmesi için ısı köprüsüz alt yapı sistemi.

Isı köprüsüz BETA Universal II alt yapı sistemi, 30 mm'ye kadar ayarlana...

Gizli sabitleme için profil sistemi (ALWI-V)

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller, seramik veya HPL'den yapılmış kaplamaların veya geniş formatlı cephe panellerinin gizli sabitlenmesi için profil sistemi.

<...