Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Listeye geri dön

Heimerle + Meule GmbH'nin Elektrokaplama alanında sözleşmeli çalışma

Ürün sorgulama  

Sözleşmeli elektrokaplama hizmetlerimiz

Sözleşmeli elektrokaplama alanında Heimerle + Meule, denenmiş ve test edilmiş iki süreç sunmaktadır: raf ve şerit elektrokaplama.

Raf elektrokaplama
Raf elektrokaplama sayesinde elektronik, tıbbi teknoloji, mücevher ve optik ürünlerin yanı sıra yazı gereçlerinin yüzeyleri mükemmel bir şekilde rafine edilebilir. Altın, altın alaşımları, gümüş, bakır ve nikelin yanı sıra rodyum, paladyum ve platin gibi diğer değerli malzemeler tek katmanlar halinde veya kombinasyon halinde mevcuttur.

Şerit elektrokaplama
Gümüş, bakır ve nikel ile bireysel üretim süreçleri sayesinde, 110 mm genişliğe kadar düz veya düz tasarımlı önceden damgalanmış sürekli şeritler, şerit elektrokaplamada başarıyla rafine edilebilir. Gümüş kaplama için, bir veya her iki tarafa birden fazla şerit uygulanabilir.

Verimli üretim tesisleri, son teknoloji test laboratuvarı ve kanıtlanmış analitiklerin yanı sıra sertifikalı kalite yönetimi ile Heimerle + Meule, yalnızca sınırsız teslimat güvenilirliği ve kısa üretim sürelerini değil, aynı zamanda sürekli olarak korunan ürün kalitesini de garanti eder. Çevrenin kapsamlı bir şekilde korunması bizim için doğal bir konudur. Bakır izabe tesisleriyle yaptığımız uzun vadeli sözleşmeler sayesinde, demir içermeyen damgalama atıklarını değerli metallerle ve elektrokaplama hurdalarını profesyonel bir şekilde geri dönüştürebiliyoruz - bu hizmeti müşterilerimize sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Ürün sorgulama