Katalog

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Listeye geri dön

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge'nin Maksimum stabilite ve güvenlik için Tane Akışı Dövme

Ürün sorgulama  

Kritik ve zorlu uygulamalar ve ortamlar için tane akışlı dövme

Dövmeparçalar, dövme işlemi sırasında plastik deformasyonun neden olduğu, ahşabın lif yapısı gibi bir tane akışına sahiptir. Tane akışının doğru yönlendirilmesi dövmelerin fiziksel özelliklerini iyileştirebilir.

Dövmeler için günlük örnekler araba tekerlek cıvataları veya rüzgar türbinleri için vida somunlarıdır(bir tane gördüğünüzde onlara daha yakından bakın: kanat bağlantıları, ankraj cıvataları)! Diğer örnekler arasında dövme kancalar, delikli cıvatalar ve zincir baklaları dahil olmak üzere her türlü bağlantı elemanı ve kaldırma tertibatı yer almaktadır.

Dövme parçalar ayrıca paletli palet zincirleri, otobüsler veya trenler için mafsal soketleri, hidrolik sistemler ve kaldırma dişlilerinin yanı sıra dişli çarklar (dövme boşluklar), pinyonlar, makaralar, tutucular ve destekler gibi karmaşık montajların bir parçasıdır.

Avrupa menşeli ana malzemeden Almanya'da üretilmiştir

KB Schmiedetechnik GmbH, 200g'dan 130Kg birim ağırlığa ve 600mm uzunluğa kadar kapalı kalıp dövme parçalarının küçük seri üretiminde uzmanlaşmış bir Batı Alman dövme tesisidir:

karbon, alaşım ve paslanmaz çelik, dubleks, titanyum ve Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® ve ayrıca Monel® gibi nikel bazlı süper alaşımlar.

Sağlam ve güvenli olması gereken her şey için dövme parçalar! Örnekler

Konveyör teknolojisi

Zincir elemanları, zincir baklaları, zincir parçaları, forkliftler için zincir uç baklaları, konveyör zincirleri, zincirli konveyörler / oluklu konveyör zincirleri için bileşenler, konveyör zincirleri için dişli boşlukları ve dişliler, palet zincirleri, makaralar, taşıyıcılar

Kaldırma tertibatı

Bağlantı elemanları, Bağlantı elemanları / kancalar / kelepçeler, Hidrolik bileşenler, Kaldırma teknolojisi ve sapanlar, Kaldırma donanımı / bağlantı noktaları, Şekeller / mapalar

Braketler ve tutucular

Farklı uygulama alanları için braketler, sivil ve askeri, özel vidalar

Örnek uygulamalar

Forkliftler, paletli araçlar, askeri araçlar, silah/silah sistemleri, konveyör sistemleri, tersane gereksinimleri, gemi yapımı, deniz teknolojisi, özel makine yapımı, altyapı/inşaat endüstrisi gibi endüstriyel kamyonlar

Mekanik güvenlik bileşenleri: kapalı kalıpta dövme!

KB Schmiedetechnik tarafından Hagen, Batı Almanya'da.

 

 


Ürün danışmanı: Dennis Weskamp

Ürün sorgulama