Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Listeye geri dön

Eppendorf SE'nin Laboratuvar plakaları (PCR twin.tec plate BioBased)

Ürün sorgulama  

Eppendorf twin.tec® PCR Plakalarımız robotik sistemlerde tekrarlanabilir yüksek kaliteli sonuçlar için üretilmiştir. Numuneye optimum ısı transferi için son derece ince duvarlı polipropilen kuyuları, yüksek sertlik ve geometrik stabilite için sağlam polikarbonat çerçevelerle birleştirirler.

Yeni biyo-bazlı plakalarımız, geleneksel plakalarımızdan geçiş yaparken mevcut protokolleri yeniden doğrulamak zorunda kalmadan laboratuvar çalışmalarını çok daha sürdürülebilir hale getirmek için yeni kapılar açıyor.

Biyo-bazlı yenilenebilir hammaddelerden elde edilen polimer reçinelerle üretilirler. Üretim süreci, fosil yağların ikinci nesil yenilenebilir kaynaklarla (örneğin ormancılıktan elde edilen atık ve artıklar, bitkisel yağ rafinasyonu veya kullanılmış yemeklik yağ) değiştirildiği kütle dengesi yaklaşımını takip eder. Elde edilen biyo-bazlı polimerler kimyasal olarak fosil yağlardan yapılan polimerlerle aynıdır. Bu sayede size geleneksel levhalarımızla aynı üstün teknik özellikleri sunabiliyoruz.

Üretim tesislerimiz ISCC (Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyonu) kuruluşu tarafından "ISCC PLUS" sertifikasına sahiptir.

Ürünlerin yüksek hassasiyeti, benzersiz tasarım ve özel üretim süreci ile garanti edilmektedir. Her bir plaka, iş akışınızda yüksek hassasiyetli bir bileşendir ve optimum tekrarlanabilirlik sağlar.

Lazerle kazınmış lot numaraları ve son kullanma tarihleri sayesinde twin.tec Trace PCR plakaları BioBased, karmaşık analizler, otomatikleştirilmiş yüksek verimli uygulamalar ve düzenlenmiş iş akışları için mükemmeldir. Denetimler için izlenebilirliği ve dokümantasyonu desteklerler.

Yüksek verim ve uyumluluk özelliklerine ek olarak, bu mikroplakalar ayrıca manuel pipetleme sırasında hızlı kuyu hizalaması için lazerle oyulmuş bir optik kılavuz ızgarasına ve bir OptiTrack® matrisine sahiptir.

Tüm Eppendorf plakaları özelleştirilmiş barkodlarla mevcuttur - Barkod Sihirbazımızı burada bulabilirsiniz.

Tüm Eppendorf twin.tec plakaları 'PCR clean'dir, yani bağımsız ve akredite bir laboratuvar tarafından toplu olarak test edilmişlerdir ve DNA, RNA, DNaz, RNaz ve PCR inhibitörleri dahil olmak üzere çeşitli yaygın PCR kontaminantları içermedikleri onaylanmıştır. Bu mikroplakalar ile sonuçlarınıza maksimum güven duyabilirsiniz.

Ürün sorgulama