Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Listeye geri dön

Eppendorf SE'nin PCR (Mastercycler® X40)

Ürün sorgulama  

Eppendorf Mastercycler X40, standart PCR'ınızı yeni bir çağa taşıyor. Fütüristik tasarımı bilinen kalite ile eşleştirilmiştir. Güvenilir alüminyum bloğun performansı, mükemmel sıcaklık homojenliği için geliştirilmiştir. 12 kolonlu gradyan hızlı PCR optimizasyonu sunar. Eski Mastercycler modellerinden programlar kolayca içe aktarılabilir. Diğer cycler modellerinden protokolleri aktarmak için program taşıma özelliğini kullanın, böylece hemen başlayabilirsiniz. Tüm programlama işlemleri, kimyasallara dayanıklı cam yüzeyli dokunmatik ekran ve Mastercycler X50 için de kullanılan köklü kullanıcı arayüzü aracılığıyla hızlı, sezgisel ve rahat bir şekilde yapılır. Kol tek elle kullanılabilir ve SafeLid buharlaşma koruması için numunelerinize mükemmel basıncı uygulamak üzere otomatik olarak adapte olur. İster 0,1 mL, 0,2 mL tüpler ve tüp şeritleri, ister PCR plakaları kullanın. Her tür PCR plakası - etekli, yarı etekli ve eteksiz plakalar - kullanılabilir.

İzleme ve denetim izleri için Mastercycler X40'ı doğrudan Visonize LabSuite'e bağlayabilir ve birden fazla Eppendorf Visionize yerleşik cihazı bağlayarak laboratuvarınızı dijital bir laboratuvara dönüştürebilirsiniz.

Tüm bunlar, bir kağıt parçasından sadece biraz daha büyük ve sadece 7,25 kg ağırlığında bir termal döngüleyicide.

Sürdürülebilirlik bir zorunluluktur, bu nedenle Mastercycler X40 sağlam, koruyucu bir karton kutu içinde gönderilir. Birlikte verilen kısa kılavuz, PCR'ınızı hemen başlatmanız için yeterlidir ve kılavuzun tamamına cihaz üzerindeki bir QR kodu aracılığıyla erişilebilen dijital bir sürüm olarak mevcuttur.

Laboratuvar genelinde ergonominin iyileştirilmesi

Ergonomi, "ergonomik olarak tasarlanmış sandalyenin" çok ötesine geçer. Eppendorf olarak, 1970'lerin başında laboratuvar cihazlarımızı ergonomi açısından optimize etmeye başladık.

2003 yılında, pipetlerimiz gibi ergonomik sıvı işleme cihazlarına odaklanan PhysioCare Concept®'i başlattık.

Günümüzde Eppendorf PhysioCare Concept, PCR döngüleyiciler de dahil olmak üzere birçok laboratuvar ürününü içerecek şekilde genişlemiştir. Amacımız, laboratuvarınızdaki iş akışını sağlığınız ve refahınızla uyumlu hale getirmek için bütünsel bir çözüm sunmaktır.

Eppendorf Mastercyler serisi için bu şu anlama gelmektedir:
' Ergonomik olarak tasarlanmış kapak kapatma
' Tezgahta rahat çalışma koşulları için düşük gürültü seviyesi
' Tezgahınızda doğrudan kol erişiminde konumlandırmayı sağlamak için küçük ayak izi
' Cihazların sezgisel kullanımı için standartlaştırılmış "kullanıcı arayüzü konsepti"
' Kolay kullanım için kılavuzlu yazılım

Basit, sezgisel dokümantasyon ve izleme

eLabJournal® Elektronik Laboratuvar Defteri, araştırmayı belgelemek ve optimum PCR döngüleyici sıcaklıkları ve sonuçları dahil olmak üzere araştırma verilerini izlemek için sezgisel ve esnek bir çözüm sunar. Toplanan verileri belgelerken, düzenlerken, ararken ve arşivlerken verimliliği artırın. Ücretsiz eLabJournal eklentileri ile eLabJournal'ın işlevselliğini tam entegre bir Laboratuvar Bilgi Yönetim Sistemine genişletebilirsiniz.

VisioNize® Lab Suite ile verimli laboratuvar ve cihaz yönetimi

Laboratuvar cihazlarınızı izlemek ve örneğin cihaz alarmları için bildirim almakla ilgileniyor musunuz? Dijital, bağlantılı bir laboratuvar daha da fazlasını sunar.

Modüler bir dijital hizmet yelpazesine erişin ve laboratuvarınız için uygun olanı seçin. VisioNize Lab Suite, daha fazla numune güvenliği, uyumluluk ihtiyaçları ve bakım yönetimi için laboratuvarınızı dijital olarak yönetmeye başlamak üzere bir Laboratuvar Yöneticisi veya Bilim İnsanı olarak ihtiyacınız olan her şeyi sunar.

Ürün sorgulama