Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Elastomerik Çubuk Uçları

Ürün sorgulama  


Ticari ve savunma uçağı üreticilerinin, yolcular ve mürettebat için mümkün olan en sessiz kabini sağlarken, iç hizmet ekipmanı için dayanıklı destek sunan uçaklar üretmeleri gerekir. Baş üstü istifleme kutuları ve diğer yapıların, yolcuları rahatsız edebilecek ve uçak performansını düşürebilecek uçuş sırasında yapı kaynaklı gürültüyü azaltırken hizalamadaki değişikliklere uyum sağlaması gerekir. Bu ve diğer uygulama parametrelerini karşılamak için Enidine yenilikçi bir elastomerik çubuk ucu ürünleri ailesi geliştirmiştir. Çok yönlü tasarımları yük kapasitesini etkili bir şekilde destekler, hizalama affı sunar, radyal itme kuvvetlerine direnir ve yüksek frekanslı gürültüyü 20 dB veya daha fazla azaltır.

Enidine Çubuk Uçları, asferik çubuk ucunun alodin kaplı alüminyum veya paslanmaz çelik iç ve dış yuvası arasında kalıplanmış özel olarak geliştirilmiş bir elastomerden yapılmıştır.

Bu özel elastomer benzersiz çalışma özelliklerine sahiptir ve mükemmel gürültü izolasyon niteliklerine sahip son derece dayanıklı bir parça üretir. 7075-T6 hafif alüminyum bileşenler, kritik ticari uçak uygulamaları için gereken yüksek mukavemet/ağırlık oranıyla çubuk ucuna yüksek nihai yükleri karşılama kabiliyeti kazandırır.

Ürün sorgulama