Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin APU İzolatörleri

Ürün sorgulama  


Tel örgü malzemesi, özel uygulama ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok sayıda şekil ve boyutta üretilebilir. Yardımcı Güç Üniteleri (APU'lar) tel örgü teknolojisinin kullanımından faydalanabilecek ürünlere sadece bir örnektir. Yüksek sönümleme özellikleri ve doğrusal olmayan yay oranları, APU'yu zorlu performans ve zorlu ortamların etkilerinden korur. APU İzolatörleri, özellikle koşullar standart bir elastomerin yeteneklerini engellediğinde, ekipmanın erken bozulmasını önleyebilir, performans seviyelerini iyileştirebilir ve hizmet ömrünü uzatabilir.

Enidine APU İzolatörü, 800 ºF'ye kadar çalışma sıcaklıkları da dahil olmak üzere çok çeşitli çevresel koşullara dayanmak için mükemmel ısı ve korozyon direnci özellikleri sunar. Hepsinden önemlisi, standart bir elastomerik izolatöre dayanıklı bir alternatiftir.

APU izolatör sistemleri, titreşime duyarlı olabilen elektronik bileşenleri giderek daha fazla kullanmaktadır. Bu LRU'ların hizmet ömrünü uzatmak için Endine, entegre izolasyonlu montaj braketleri tasarlayabilir, test edebilir ve üretebilir. Bu braketler, normal çalışma frekanslarını zayıflatmak ve aynı zamanda yüksek G durumlarının getirdiği ağır yüklere dayanmak için tasarlanmıştır.

Ürün sorgulama