Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Listeye geri dön

Eppendorf SE'nin Pipet uçları (epT.I.P.S.® BioBased)

Ürün sorgulama  

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased, 1.250 µL'ye kadar hacimlerde, deneysel sonuçlardan ödün vermeden laboratuvar çalışmalarını çok daha sürdürülebilir hale getirmek için yeni kapılar açıyor. En az %90 yenilenebilir hammaddeden (örneğin bitkisel yağ rafinasyonundan veya kullanılmış yemeklik yağdan elde edilen atık ve artıklar) üretilen ikinci nesil biyo-bazlı polimer kullanılarak, bu pipet uçlarının ve filtre pipet uçlarının ürünle ilgili karbon ayak izi önemli ölçüde azaltılmıştır. standartlara ve genel kalite gerekliliklerine uygunluk konusunda "Genel Kalite Sertifikaları", ürüne özel ve partiye özel saflık sertifikaları ve "ACT Sertifikaları" (My Green Lab'den çevresel etki konusunda bağımsız sertifika), Eppendorf pipet uçlarından bekleyebileceğiniz iyi bilinen ürün kalitesini onaylar. Buna ek olarak, bu pipet uçlarını ve filtre pipet uçlarını düzenli olarak kullandığınızda laboratuvarınız için önemli ölçüde azaltılmış karbon ayak izine dönüşecek bir sürdürülebilirlik faktörü de vardır.

Fosil polipropilen uçlarımız gibi, bu uçlar da son derece yüksek kalite ve saflık standartlarına göre üretilir ve numunelerinizin tüm özel gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. EpT.I.P.S.® BioBased pipet uçları, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- ve ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filtre pipet uçları, takmak ve çıkarmak için daha az güç gerektirirken, tamamen sızdırmaz hale gelir ve maksimum hassasiyet, doğruluk ve tekrarlanabilirlik sunan tam entegre bir pipetleme sistemi oluşturdukları Eppendorf pipetlerinizi mükemmel şekilde tamamlar. İş akışınızı en iyi şekilde tamamlarlar. Ayrıca, laboratuvarınızı önemli ölçüde daha çevre dostu hale getirmenize destek olurlar.
Camdan yapılmış sarf malzemeleri, petrol bazlı plastik sarf malzemelerinin yerini aldığından beri dünya çapındaki laboratuvarların vazgeçilmezi haline gelmiştir: Giderek daha zorlu hale gelen araştırmalarda ihtiyaç duyulan kalite standartlarını sağlamaktadırlar. Sürdürülebilirlik açısından büyüyen zorluk da burada yatmaktadır. Bu nedenle Eppendorf sadece yeni ürünlerin geliştirilmesine değil, aynı zamanda yeni, daha çevre dostu malzemelere de odaklanıyor. Hatta şimdi yeni nesil pipet uçlarının üretiminde kullandığımız yenilenebilir ham maddelere dayalı bir polipropilen bulmayı başardık.

Biyo-bazlı pipet uçları yalnızca daha sürdürülebilir başlangıç malzemelerinden üretilmekle kalmıyor, aynı zamanda artık geleneksel tek kullanımlık raflarla aynı saflık ve sterilite gereksinimlerini karşılayan bir yeniden yükleme varyantında da mevcut. Bu yeniden yükleme çeşidi, geleneksel raflara kıyasla %54'e kadar fosil plastik tasarrufu sağlar ve laboratuvar atık miktarını önemli ölçüde azaltır. Yeni yeniden yüklemeler, iyi bilinen epT.I.P.S.® Box 2.0'a mükemmel bir şekilde uymaktadır.

Böylece, her iki nokta da (pipet uçları için biyobazlı hammadde ve yeniden yüklemeler için önemli ölçüde azaltılmış plastik kullanımı) laboratuvarın CO2 dengesinin iyileştirilmesine ve laboratuvar atıklarının azaltılmasına katkıda bulunur.

Ürün sorgulama  

Pipet uçları alanında daha fazla ürün

Pipet uçları (epT.I.P.S.®)

Eppendorf'un orijinal "Tamamen Entegre Pipetleme Sistemi" olan epT.I.P.S. ile uçlar, Eppendorf pipetleriyle optimum şekilde eşleştirilir ve elbette EN ISO 8655 gerekliliklerini de karşılar. Bu saye...

Filtre ipuçları (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. filtre uçları - Aerosoller, damlalar ve sıçramalar nedeniyle istenmeyen ve fark edilmeyen kontaminasyona karşı pipetlerin ve numunelerin en üst düzeyde korunması.

ep...