Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Listeye geri dön

CARL FUHR GmbH & Co. KG'nin Kilitleme Birimleri (autosafe 837)

Ürün sorgulama  

Elektrikle etkinleştirilen kol kolları ve mandal sürgüsü ve salıncak sürgüsü kombinasyonlu tip 10 ikincil sürgü ile otomatik çok noktalı kilitleme

Kontrollü erişime sahip mülk kapıları için ideal autosafe 837, her iki tarafta bir kol ile donatılmıştır ve sadece yetkili kişiler tarafından girilebilen geçiş kapıları için idealdir. Temel konumda, her iki kol da boşta konumdadır. Kapıyı açmak için kollar bir erişim kontrolü aracılığıyla elektriksel olarak etkinleştirilir. Buna ek olarak, tip 10 her zaman güvenilir otomatik kilitleme sunar. Bu, modern DuoSecure teknolojimiz sayesinde mümkün olmaktadır. Bir başka artı: örneğin itfaiye gereksinimleri için değiştirilebilir çalışma/sessiz akım fonksiyonu.

Fonksiyonlar:

Çalışma akımı modu

Kilitleme: Kapı kapatıldığında, iki mandal cıvatası, iki sabit salınım cıvatası ve orta mandal cıvatası otomatik olarak 20 mm'ye kadar uzar. Tüm elemanlar geri itilmeye karşı emniyete alınmıştır. Mandallar, kapının açılmaması için nötr konumdadır. Kilitli konum elektronik olarak izlenebilir.

Dışarıdan kilit açma: Kapı, kolları geçici veya kalıcı olarak etkinleştiren kablolu bir erişim kontrolü, interkom sistemi, zamanlayıcı veya benzeri aracılığıyla açılır. Alternatif olarak, kollar silindir anahtarın döndürülmesiyle etkinleştirilebilir.

İçeriden kilit açma: Dışarıdan açma ile aynı işlev.

Kapalı devre modu

Kilitleme: Kapı kapatıldığında, iki mandal cıvatası, iki sabit salınım cıvatası ve orta mandal cıvatası otomatik olarak 20 mm'ye kadar uzar. Tüm elemanlar geri itilmeye karşı emniyete alınmıştır. Kilit enerjili olduğu sürece mandal sürgüleri boşta konumdadır. Kilitli konum elektronik olarak izlenebilir.

Dışarıdan kilit açma: Elektrik kesilir kesilmez, örneğin elektrik kesintisi veya yangın alarm sistemi tarafından kontrollü bir kapatma durumunda, her iki kol da etkinleştirilir. Böylece kapı her iki taraftan da açılabilir. Alternatif olarak, kollar her zamanki gibi silindir anahtarın çevrilmesiyle veya erişim kontrolü aracılığıyla etkinleştirilebilir.

İçeriden kilit açma: Dışarıdan aynı işlev. autosafe 837P - Kontrollü erişim - her an kaçış seçeneği Panik varyantı ile

autosafe 837P, entegre panik fonksiyonu sayesinde, tehlike anında her zaman içeriden güvenli bir kaçış mümkündür. Sadece kolun veya panik kol çubuğunun çalıştırılması gerekir. Bu kaçış kapısı kilidi EN 179 ve EN 1125'e göre test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ürün sorgulama  

Kilitleme Birimleri alanında daha fazla ürün

Kilitleme Birimleri (autosafe 833 / autotronic 834)

Otomatik kilitler

FUHR'un otomatik kilitleri özel sektörün yanı sıra ticari binalarda da kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Çok çeşitli uygulamaların gerçekleştirilmesini sa...

Kilitleme Birimleri (autosafe 835 /autotronic 836)

DuoSecure teknolojisine sahip otomatik kilitler
Akıllı kapı güvenliği günümüzde şu anlama gelmektedir: Kilitlemeden otomatik olarak kilitlenir. FUHR, yeni nesil otomatik kilit...