Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Listeye geri dön

CARL FUHR GmbH & Co. KG'nin Kolla çalışan kilitler (multisafe 854)

Ürün sorgulama  

multisafe 854 - Koldan kumandalı otomatik çok noktalı kilitleme

Multisafe 854'ün otomatik fonksiyonu, kolla çalıştırılan kilitlerin yerine rahatlıkla kolla çalıştırılan kilitlerin kullanılmasını sağlar. Kilitleme, anahtarın tek bir turuyla sağlanır. Açma için basit bir kol işlemi yeterlidir. Gereksinimlere bağlı olarak, kilit makaralı pimlerle veya pivot cıvatalar ve makaralı pimlerin bir kombinasyonu ile donatılabilir. Eşleşen sürekli kilitleme çubukları ve ayrıca bireysel kilitleme parçaları mevcuttur.

Kilitleme: Kapı kapatıldığında kilitleme otomatik olarak gerçekleşir. Ana sürgü daha sonra kilidi sabitlemek için anahtarın bir dönüşü ile uzatılır.

Dışarıdan ve içeriden kilit açma: Kilidi açmak için, sürgü silindir anahtarla geri çekilir ve ardından kol aşağı doğru çalıştırılarak diğer kilitleme noktaları geri çekilir. Mandal, kol üzerinden geri çekilir.

multisafe 856 - Yan giriş kapıları için kolla çalıştırılan çok noktalı kilitleme

Kolla çalıştırılan multisafe 856, yan giriş kapıları için en uygun kilitleme sistemidir. Kol kolunu çalıştırırken yüksek güç aktarımı, kilitleme ve kilit açma sırasında kolay kullanım sağlar. Kapı, ana sürgü anahtarla uzatılana kadar içeriden ve dışarıdan açılabilir.

Kilitleme: Kapı, kol yukarı doğru çalıştırılarak kilitlenir. Ana sürgü daha sonra kilidi sabitlemek için anahtarın bir turuyla uzatılır.

Dışarıdan ve içeriden kilit açma: Kilidi açmak için, sürgü silindir anahtarla geri çekilir ve ardından kol aşağı doğru çalıştırılarak diğer kilitleme noktaları geri çekilir. Mandal, kol kolu aracılığıyla geri çekilir.

multisafe 859 - ayrık takipçili, kolla çalışan çok noktalı kilitleme

Kolla çalıştırılan multisafe 859, kolay kullanımla birlikte yüksek düzeyde kilitleme konforunu garanti eder. Hem ana hem de yan giriş kapıları için uygundur. İkincil kilitler kolun yukarı çekilmesiyle uzatılır. Böylece istenen güvenliği ve kapının kalıcı sızdırmazlığını sağlarlar. Ek güvenlik artısı: Dışarıdan açmak için, mandal sadece silindir anahtarı kullanılarak geri çekilebilir.

Kilitleme: Mandal, kol yukarı doğru itilerek kilitlenir. Ana sürgü daha sonra kilidi sabitlemek için anahtarın bir tur döndürülmesiyle uzatılır.

Dışarıdan kilit açma: Kilidi açmak için, sürgü silindir anahtarla geri çekilir ve ardından kol aşağı doğru çalıştırılarak diğer kilitleme noktaları geri çekilir. Mandal silindir anahtar ile geri çekilir.

Kilidin içeriden açılması: Kilidi açmak için sürgü silindir anahtarla geri çekilir ve ardından kol aşağı doğru çalıştırılarak diğer kilitleme noktaları geri çekilir. Mandal, kol kolu aracılığıyla geri çekilir.

multisafe 869 - kol ve si̇li̇ndi̇ri̇n ters düzenlenmesi̇yle kolla çaliştirilan çok noktali ki̇li̇tleme

Kolla çalıştırılan multisafe 869, özellikle rahat kullanımıyla şaşırtıyor. Bunun nedeni silindirin kolun üzerine yerleştirilmiş olmasıdır. Bu kilitleme sistemi hem ana hem de yan giriş kapıları için uygundur. İkincil kilitler kolun yukarı çekilmesiyle uzatılır. Böylece istenen güvenliği ve kapının sürekli sızdırmazlığını sağlarlar. Ek güvenlik artısı: Dışarıdan açmak için, mandal sadece silindir anahtarı ile geri çekilebilir.

Kilitleme: Mandal, kol yukarı doğru itilerek kilitlenir. Ana sürgü daha sonra kilidi sabitlemek için anahtarın bir turuyla uzatılır.

Dışarıdan kilit açma: Kilidi açmak için, sürgü silindir anahtarla geri çekilir ve ardından kol aşağı doğru çalıştırılarak diğer kilitleme noktaları geri çekilir. Mandal silindir anahtar ile geri çekilir.

Kilidin içeriden açılması: Kilidi açmak için sürgü silindir anahtarla geri çekilir ve ardından kol aşağı doğru çalıştırılarak diğer kilitleme noktaları geri çekilir. Mandal, kol üzerinden geri çekilir.

Ürün sorgulama  

Kapı kilitleri alanında daha fazla ürün

Anahtarla çalışan çok noktalı kilitleme sistemi (855, 855GL)

Çok kilitli - sürekli güvenli

Anahtarla çalıştırılan multisafe 855/855GL, sorunsuz çalışması ve yüksek kilitleme konforu ile memnun eder. Malzemeden bağımsız olarak ev ve t...