Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Listeye geri dön

CARL FUHR GmbH & Co. KG'nin Panik Kilitleri (835P / 836P)

Ürün sorgulama  

Panik kilitleri Panik fonksiyonlu geniş bir kaçış kapısı kilidi yelpazesi, kaçış ve kurtarma yollarının güvenliğini sağlamak için her zaman uygun bir çözüm sunar. FUHR, elbette EN 179 ve EN 1125 standartlarına göre sertifikalandırılmış tüm malzemelerden tek ve çift kanatlı kaçış kapıları için kilitleme çözümleri sunar. Bir başka artı: Bir erişim kontrol sistemi aracılığıyla rahat motorlu açma için herhangi bir zamanda bir motor sonradan takılabilir

autosafe835P - Kilit sürgülü salıncak sürgülü ve panik fonksiyonlu otomatik çok noktalı kilitleme: autosafe 835P otomatik kilitleme sistemi, yenilikçi DuoSecure teknolojisi sayesinde size ekstra güvenlik sunar. Her zaman güvenilir bir kilitleme işlemini garanti eder. Dışarıdan yetkisiz kişilerin erişimi yoktur, içeriden ise tehlike durumunda güvenli bir kaçış her zaman mümkündür. Yapılması gereken tek şey, kol kolunu veya panik kol çubuğunu çalıştırmaktır.

Kilitleme:

Kapı kapatıldığında, iki mandal sürgüsü ve iki sabit salınım sürgüsü otomatik olarak 20 mm'ye kadar uzar. Aynı zamanda ana sürgü de uzar. Tüm sürgüler geri itilmeye karşı emniyete alınmıştır. Çift kanatlı versiyonda, ek bir anahtarlama kilidi, aktif olmayan kanat kapatıldığında çubukların yukarı ve aşağı kilitlenmesini otomatik olarak tetikler

Kilit açma:

Dışarıdan: Panik fonksiyonu E'de kapıyı açmak için silindir anahtar kullanılır. Panik fonksiyonu B'de, silindir anahtar dış kolu serbest bırakmak için kullanılır ve bu kol daha sonra tüm kilitleme elemanlarını geri çeker.

İçeriden: Kol kolu veya panik kolu çubuğu çalıştırılarak açılır. Çift kanatlı versiyonda bu işlem hem aktif hem de aktif olmayan kanat tarafında yapılabilir. Aktif olmayan kanadın acil açılması sırasında, karşı kutunun sürgüleri geri çekilir ve aynı zamanda aktif kanadın tüm kilitleri geri itilir.

Durum izleme: autosafe 835PK, sürgünün yanı sıra kapı kolu veya profil silindirinin çalışmasını izlemek için anahtarlama kontaklarına sahiptir. Örneğin hırsız alarm sistemlerine, kaçış yolu güvenliğine veya bina yönetim sistemlerine entegrasyon için. Panik fonksiyonu E için mevcuttur.

autotronic 836P - Mandallı sürgülü, panik fonksiyonlu ve motorlu kilit açma özellikli otomatik çok noktalı kilitleme: Motorlu otomatik kilitleme autotronic 836P, panik fonksiyonu sayesinde acil durumlarda her zaman güvenli bir kaçış seçeneği sunar. DuoSecure teknolojisi de dışarıdan yetkisiz erişimi önleyerek sürekli güvenilir ve emniyetli kilitlemeyi garanti eder. Çok yönlü bağlantı seçenekleri ile en zorlu gereksinimleri bile karşılar.

Kilitleme:

Kapı kapatıldığında, iki mandal cıvatası ve iki sağlam salıncak cıvatası otomatik olarak 20 mm'ye kadar uzar. Aynı zamanda ana cıvata da uzar. Tüm sürgüler geri itilmeye karşı emniyete alınmıştır. Çift kanatlı versiyonda, ek bir anahtarlama kilidi, aktif olmayan kanat kapatıldığında çubukların yukarı ve aşağı kilitlenmesini otomatik olarak tetikler.

Kilit açma:

Dışarıdan: Açılış bir erişim kontrol sistemi ile motorize edilir. Silindir anahtarla açma (örn. elektrik kesintisi durumunda) da her zaman mümkündür. Panik fonksiyonu B ile, bu sadece dış kol kolunu serbest bırakır ve daha sonra tüm kilitleme elemanlarını geri çeker.

İçeriden: Kapı, kol kolu veya panik kol çubuğu çalıştırılarak açılır. Çift kanatlı versiyonda bu işlem hem aktif hem de aktif olmayan kanat tarafında yapılabilir. Aktif olmayan kanadın acil açılması sırasında, karşı kutunun sürgüleri geri çekilir ve aynı zamanda aktif kanadın tüm mandalları geri itilir.

Servo fonksiyonu: Autotronic 836PK, kapıyı anahtarla açarken ve ayrıca kol kolunu içeriden çalıştırırken uygun motorlu yardım için. Panik fonksiyonu E için kullanılabilir.

Durum izleme: sürgünün yanı sıra kapı kolunun veya profil silindirinin çalıştırılmasının sorgulanması için anahtarlama kontaklarına sahip autotronic 836PK. Örneğin hırsız alarm sistemlerine, kaçış yolu güvenliğine veya bina yönetim sistemlerine entegrasyon için. Panik fonksiyonu E için mevcuttur.

Tam otomatik çift kanatlı kaçış kapıları: Çift kanatlı kaçış kapılarının motorlu kilidinin açılması ve otomatik olarak açılması için aktif olmayan kanat seti, kanatlı kapı tahrikleri ve aktif olmayan kanat tahriki GEZE IQ lock AUT ile birlikte - detaylar talep üzerine

Ürün sorgulama  

Panik Kilitleri alanında daha fazla ürün

Panik Kilitleri (833P / 834P)

Panik kilitleri Panik fonksiyonlu geniş bir kaçış kapısı kilidi yelpazesi, kaçış ve kurtarma yollarının güvenliğini sağlamak için her zaman uygun bir çözüm sunar. FUHR, elbette EN 179 ve EN 1125 st...

Panik fonksiyonlu kontrollü çok noktalı kilitleme sistemi (multisafe 870GL)

multisafe 870GL - Güvenli bir kaçış için hassasiyet

Dişli kontrollü multisafe 870GL, basit kullanımı sayesinde acil bir durumda her zaman güvenli bir kaçış sağlar. EN 179...