Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Listeye geri dön

Heimerle + Meule GmbH'nin Diş hekimliği için aletler

Ürün sorgulama  

Seramik enstrüman seti
Bu seramik enstrüman seti tüm aletleriyle birlikte eksiksizdir ve iki versiyonu mevcuttur: Kolinsky fırçalı veya özel N.era fırçalı versiyon. Tüm Smile Line aletlerinde olduğu gibi, tüm aletler ayrı ayrı satın alınabilen parçalardan oluşur.

Ağda AletSeti
Ağda çalışmalarınız için Avrupa'da üretilen özel aletlerle donatılmış eksiksiz bir alet seti. Tabii ki, bu aletler de sökülebilir ve ilgili bireysel parçalar ayrı olarak temin edilebilir - mantıklı bir yatırım!

Kompozit alet seti
Tüm alet setlerinde olduğu gibi, kompozit set de tamamen modülerdir. Komple enstrümanlara ek olarak, kişisel favori enstrümanınızı oluşturmak için tek bir sap da bulacaksınız!

Micro-Vibes 2
Seramik malzemeleri karıştırmak, boş alanları sıkıştırmak vb. için kalem boyutunda çok işlevli bir alet. Mikro motordaki bir eksantrik, hassas seramik çalışmalarında hassasiyet ve mükemmellik için mikro titreşimler sağlar.
Spatula aparatı, çift uç aparatı ve batarya ile birlikte bir set halinde mevcuttur. 3 ek spatula ataşmanı set halinde veya ayrı ayrı aksesuar olarak sipariş edilebilir.

İmplant Tornavidaları
İmplantlar için tornavida seti, standart uzunlukta 8 farklı tornavida ile donatılmıştır. Alüminyum küp anodize edilmiştir (doğal), isteğe bağlı olarak siyah anodize olarak da mevcuttur. Kişiselleştirme için tornavidalar saplı, sapsız veya ahşap saplı olarak sipariş edilebilir; küpü ihtiyaçlarınıza göre donatmak da mümkündür.

SIDEKICK
İmplant tornavida seti SIDEKICK, piyasadaki önde gelen implant sistemleriyle uyumlu 9 model (her biri 3 uzunlukta) içerir.
Her sistem için standart uzunlukta bir tornavida başlığına sahip "Basic" versiyonu (9 adet) veya her sistem için üç farklı uzunluğa sahip "Master" versiyonu (27 adet) mevcuttur.

Ürün sorgulama