Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Listeye geri dön

Heimerle + Meule GmbH'nin Electroplating systems

Ürün sorgulama  

Elektroforming teknolojisi
Döküm, sinterleme ve pahalı ekipman yatırımları olmadan elektrokimyasal bir süreçle kendi kendini destekleyen metal çerçeveler üretmenin en basit yolu - "elektroforming" terimini bu şekilde anlıyoruz. Gramm Elektroform Sistemi (GES), "tesadüfen" de olsa, tanınmış malzeme bilimcileri ve klinikler tarafından onaylanan son derece estetik, hassas ve tekrarlanabilir sonuçlar elde etmektedir.

Gramm GmbH, 1989 gibi erken bir tarihte, ilk tam otomatik elektroform ünitesi olan GAMMAT 12 ile dental pazarda büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Takip eden yıllarda dental teknolojide ve dental ekipmanların geliştirilmesinde çok şey oldu. Mümkün olan en düşük yatırımla maksimum ekonomik verimliliğin yanı sıra hassasiyet ve biyouyumluluk diş teknisyeni, diş hekimi ve son olarak hasta için giderek daha cazip hale geldi.

Bu meydan okumayı memnuniyetle kabul ettik ve böylece elektroform teknolojisi dünya pazar lideri olarak kendini kanıtladı. Bugün, gelecekte bu ürün gruplarını elektroforming sistemi etrafında kendi şirketimizde üreteceğimizi ve böylece dental teknolojideki parlak zafer alayını sürdüreceğimizi söyleyebiliriz. Bununla ilgili en iyi şey, sistemin kalbinin hala GAMMAT®optimo 2 olarak adlandırılmasıdır!

GES GAMMAT®optimo 2 için mevcut ünite, satış temsilcilerimiz tarafından Almanya genelinde iyi bir şekilde kurulmuştur. Son derece basit kullanım, düşük altın banyosu kullanımı ile zirkonyum, değerli metal ve değerli olmayan metal diş alaşımları üzerinde kombine protez üretiminde mükemmel sonuçlar verir. Üniteye entegre edilmiş geri dönüşüm fonksiyonu, en küçük altın kalıntılarını bile işler - ekonomik, hesaplanabilir, ikna edici!

Ürün sorgulama