Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Listeye geri dön

Heimerle + Meule GmbH'nin Protezler için yüksek performanslı plastikler

Ürün sorgulama  

CAD/CAM teknolojisi için modern yüksek performanslı reçineler

CAD/CAM teknolojisinin kullanılmaya başlanmasından bu yana dental teknolojideki ürün çeşitliliği neredeyse patlamıştır. Geniş bir uygulama yelpazesi için akrilikler söz konusu olduğunda bile, sunulan işlenmemiş parça ve boşluk yelpazesi muazzamdır. bununla birlikte, dışarıdan görünmeyen ve esas olarak üretim sürecinden kaynaklanan büyük kalite farklılıkları vardır.

Yüksek kalite standartlarımızı dikkate alarak, bu alanda DentalPlus GmbH'nin yüksek kaliteli termoplastiklerini kullanmaya karar verdik. DentalPlus ile uzun yıllardır enjeksiyon kalıplama süreci aracılığıyla iş birliği içindeyiz ve kartuş formundaki malzemelere ve bunların biyouyumluluğuna uzun süredir aşinayız. Patentli bir süreç sayesinde DentalPlus bu gereklilikleri boşluk formunda da karşılamayı başarmıştır. Sürekli araştırma ve geliştirmeler, uzun yıllar boyunca aşırı homojenliği, boşluksuz uyum hassasiyetini, yüksek kırılma ve bükülme mukavemetinin yanı sıra renk stabilitesini kanıtlamıştır. "DentalPlus reçineleri" aynı zamanda şu anlama gelir: en yüksek vücut uyumluluğu ve fizyolojik olarak zararsız, hassas hastalarda bile kanıtlanmış, mükemmel estetik ve uzun süreli dayanıklılık - ve tabii ki "Made in Germany"!

Dental teknolojide yüksek performanslı akriliklerin uygulama alanı artık geçici restorasyonlarla sınırlı değil. Tam ve kısmi protezler, kronlar ve köprüler, splintler, model dökümü ve toka tekniği, tamamen anatomik uzun süreli geçici restorasyonlar - endikasyona bağlı olarak Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® veya PMMA Economic Line arasından seçim yapın.

Ürün sorgulama