Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Listeye geri dön

Heimerle + Meule GmbH'nin Zirkon Oksit Seramik

Ürün sorgulama  

Zirkonya CAD/CAM materyalleri alanındaki gelişmeler son yıllarda hızla artmıştır. Başlıca ilerlemelerden biri, otomasyon yoluyla kalite artışının yanı sıra yüksek tekrarlanabilirlik sağlayan yeni, endüstriyel olarak prefabrike malzemelere erişimdir. Zirkonyum dioksit CAD/CAM malzemeleri alanında değerini kanıtlamıştır. Bugün, dayanıklılığı ve çok yüksek estetiği temsil ediyorlar.

Portföyümüzü bu son derece ilginç sektöre genişletme fırsatı sunabilecek bir ortak ararken, pritidenta® GmbH'de aradığımızı bulduk. Sadece yüksek kaliteli ürünler bizi hemen ikna etmekle kalmadı, aynı zamanda şirket politikası da Heimerle + Meule ile kesinlikle uyumlu.

pritidenta® GmbH, diş teknisyenleri ve diş hekimleri için CAD/CAM sektöründe yüksek estetiği verimli üretim ve otomasyonla birleştiren ürünler geliştirmektedir. Amaç, müşterilerimiz için uygun bir fiyat-performans oranında yüksek kaliteli bir çözüm sunmaktır. Dental zirkonyadan üretilen CAD/CAM malzemeleri sadece Almanya'da üretilmektedir: "Made in Germany"!

Malzeme açıklaması
Tüm priti®multidiscs ZrO2 yüksek saflıkta malzemelerden üretilmiştir. Sertifikalı tek eksenli presleme ve ardından izostatik yeniden sıkıştırma işlemi en yüksek güvenlik derecesini sunar. Yüksek oranda sıkıştırılmış zirkonya problar, tanımlanmış bir sinterleme büzülmesinin yanı sıra mükemmel frezeleme sonuçlarını garanti eder ve böylece estetik açıdan yüksek kaliteli ve uygun maliyetli bir sonucun temelini oluşturur.

Ürün sorgulama