Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Listeye geri dön

Heimerle + Meule GmbH'nin Tornalanmış ve frezelenmiş parçalar

Ürün sorgulama  

Heimerle + Meule'de, tüm standart değerli metal alaşımlarından tornalanmış ve frezelenmiş parçalar üretiyor, en yüksek kalite gereksinimlerini karşılıyor ve bu süreçte çok çeşitli pazarlara hitap ediyoruz. Kapsamlı bilgi birikimimiz, değerli metallerden hassas parçaların üretiminin yanı sıra mücevher ve saatçilik endüstrisi için tek seferlik ve seri üretim ürünleri, lüks sektör için parçaları ve son olarak en zorlu endüstriyel uygulamalarla başa çıkmak için tasarlanmış parçaları kapsamaktadır.

Şirket içi makinelerimiz en son tornalama ve frezeleme teknolojisi ile donatılmıştır. Uzun yıllara dayanan deneyimli çalışanlarımızdan oluşan ekibimizle birlikte bu, değerli metal işleme endüstrisi için en yüksek gereksinimleri karşılamamıza ve müşterilerimizin her talebini karşılamamıza olanak tanır. En son teknolojiyi ve kontrollü üretim süreçlerini kullanarak, her zaman en ince ayrıntısına kadar mükemmel şekilde işlenmiş sofistike parçalar teslim ediyoruz.

Tasarım ve uygulama açısından karmaşık gereksinimler söz konusu olduğunda bile yenilikçi ancak uygun maliyetli çözümler bizim gücümüzdür. Modern kalite yönetim sistemimiz ve üstün müşteri hizmetlerimiz,
Heimerle + Meule'nin yetkin bir ortak olarak uluslararası itibarının bir başka göstergesidir. Tüm ürünlerimiz ve hizmetlerimiz en katı kalite standartlarına uygundur ve sürekli olarak kalite kontrollerine tabi tutulmaktadır. Yetkin ve güvenilir ortağınız olmak için bizi seçin!

Ürün sorgulama