Katalog

P.J. Prause Durotec GmbH

P.J. Prause Durotec GmbH

P.J. Prause Durotec GmbH

Listeye geri dön

P.J. Prause Durotec GmbH'nin Ölçüm sistemleri için yaprak yaylar

Ürün sorgulama  

Ürünlerin özellikle nazik bir şekilde dağıtılması gereken her yerde, titreşim teknolojisi mükemmel bir çözümdür. Kombine dozajlama, tartım ve paketleme makinelerindeki yüksek otomasyonlu besleme sistemlerinin hassas ve güvenilir bir şekilde çalışması için yüksek yorulma direncine ve sabit bir yay sabitine sahip yay elemanlarına ihtiyaç duyarlar: S-Ply® yaprak yayların sunduğu özellikler gibi - sürekli yük, aşırı nem ve toz oluşumu altında bile. Bu tür besleme sistemleri elektromanyetik, pnömatik veya taşınan farklı malzemelere uyarlanmış genliklere sahip bir krank tahriki ile tahrik edilir.

S-Ply® yaprak yaylar, -40°C ila 110°C arasındaki tüm sıcaklık aralığında yay davranışlarını neredeyse hiç değiştirmez. S-Ply® mavi yaprak yaylar ile Prause Durotec, gıda endüstrisinin özel standartlarına uygundur. Güçlendirilmiş kompozit malzemeden yapılmış yaprak yaylar, besleme teknolojisinde kılavuz ve arka kollar olarak da kullanılır. S-Ply®'ın iyi sönümleme özellikleri, özellikle hassas besleme sağlamaya yardımcı olur.

Ürün sorgulama  

Bükme yaylarý alanında daha fazla ürün

Endüstri için karbon fiberli yaylar (S-Ply® carbon blue)

Bu karbon fiber takviyeli kompozit malzeme, S-Ply® karbonun tüm avantajlarına ek olarak gıda ile temas uyumluluğu sunar. İlgili endüstri standartlarına uygun olan malzeme mavi renklidir ve kull...