Katalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Listeye geri dön

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH'nin Camdan yapılmış elektronik devre kartları (IMPAeGlass )

Ürün sorgulama  

Cam üzerine elektronik baskı yapmak bizim hobimiz. 15 yılı aşkın bir süredir iletken izleri ve komple devreleri doğrudan cam alt tabakalara serigrafi ile basıyoruz. Müşterilerimiz için bu, modern, yüksek kaliteli görünümlü HMI tasarımı için yenilikçi olanaklar sunuyor. Bu şekilde, geleneksel baskılı devre kartının yerini çok sayıda uygulama alanında cam alabilir.

İnorganik ve her şeyden önce çevre dostu seramik serigrafi kullanarak cama farklı renk katmanları uyguluyoruz. Elektronik için bunlar daha sonra iletken iz yapılarının ve elektronik devrelerin işlevselleştirilmiş baskısı ile tamamlanmaktadır. Elektronik düzen önden görünmez. Daha sonraki sertleşme sürecinde, bireysel fonksiyonel katmanlar bir malzeme bağı oluşturmak için mineyi kaplar.

İlgili sanat eserlerini yüksek çözünürlüklü pozlama sistemleri kullanarak şirket içinde üretiyoruz. Seri üretimde 80 µm'ye kadar (ince hatve) yapı genişlikleri gerçekleştirilebilir.

Baskılı devresi ile elektronik olarak işlevselleştirilmiş cam daha sonra geleneksel olarak SMD ile monte edilir. qFN (veya MLF), SOP veya SSOP tiplerindeki yaygın mikrodenetleyiciler sorunsuz bir şekilde işlenebilir.

Ürün sorgulama