Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Güvenlik Tekniği

Ürün sorgulama  

Güvenlik teknolojisi, voltaj seviyesi ne olursa olsun enerji sağlamanın en hassas alanlarından biridir. Bu bir ölüm kalım meselesidir. Bu da güvenilir ürünler, basit kullanım ve operasyonel güvenliğin kesinlikle gerekli olduğu anlamına gelir. PFISTERER, modüler sistem tasarımımız sayesinde her türlü gereksinime tam olarak uyarlanmış eksiksiz bir gerilim test cihazı, topraklama ve kısa devre ekipmanı, topraklama ve işletme direkleri ve kalıcı test sistemleri yelpazesi sunar.

İki kat güvenli - Daha fazla güvenlik için görsel ve akustik sinyaller
Gerilim test cihazlarının güvenilir olması ve net sinyaller yayması gerekir. Herhangi bir riski ortadan kaldırmanın tek yolu budur. PFISTERER gerilim test cihazları şu sloganla tasarlanmıştır: İki, bir taneden daha iyidir. Akustik ve görsel bir sinyal, herhangi bir voltaj uygulandığında net, çift bir sinyal verir. Sistem her açıldığında, gerilim test cihazlarımız kendi kendini test eder ve ardından çalışmaya hazır olduklarında rapor verir - bu, ek güvenlik söz konusu olduğunda önemli bir özelliktir.

Kısa devre akımları için güvenli çözümler
Topraklama ve kısa devre ekipmanı, kısa devre durumunda aşırı koşullara maruz kalır. Yüksek sıcaklıklar (termal ısı) oluşur ve bağlantılara ve bağlantı elemanlarına dinamik kuvvetler uygulanır. Kısa devre akımlarını absorbe edebilmek için topraklama kablolarının bu yüklere dayanacak şekilde tasarlanması gerekir. Portföyümüz tüm dünyada geniş bir gereksinim ve boyut yelpazesini kapsamaktadır. Ek yalıtım görevi gören topraklama ve işletme kutuplarımızın kararlı tasarımı, uygulamada başarısını kanıtlamıştır ve uzun bir hizmet ömrünü garanti eder.

Her uygulama için bireysel çözümler
PFISTERER'in güvenlik ekipmanları olası tüm müşteri gereksinimlerini kapsar. Modüler sistemimiz, şalt cihazları, havai hatlar ve demiryolu sistemleri gibi her türlü uygulama için maksimum esneklik sunar. PFISTERER uzmanları sorunları fikirlere dönüştürür ve müşterilerimizin bireysel taleplerine ve spesifikasyonlarına göre çözümler geliştirir, hatta yepyeni inovasyonlar yaratır. Ayrıca PFISTERER, ilgili tüm ürünler için rutin denetimler için uçtan uca bir hizmet de sunmaktadır.

Ürün sorgulama