Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Yüksek gerilim bağlantı prizleri (EHV)

Ürün sorgulama  

Tüm ekstra yüksek gerilim kabloları için eksiksiz bir portföy

Geniş ekstra yüksek gerilim bağlantı parçaları yelpazemiz sayesinde ilk kez tüm kablo bölümlerini döşeyebilir ve ihtiyacınız olan tüm bağlantı parçalarını tek bir kaynaktan temin edebilirsiniz. Ekstra yüksek gerilim (EHV) şebekelerine yönelik yeni ürün yelpazesi, denenmiş ve test edilmiş CONNEX ve IXOSIL serilerimizi, transformatörler ve gaz yalıtımlı hücreler (GIS) için kuru, geçmeli kablo bağlantılarını, kablo sonlandırmalarını ve kablo soketlerini (bir geçmeli tasarım dahil) içermektedir. Tip testi yapılmış aksesuarlar 300 kV ila 550 kV arasındaki tüm XLPE kabloları bağlayabilir ve kullanılan kabloya göre ayrı ayrı uyarlanabilir.

Montajı kolay
Gerilim aralığı ne kadar yüksekse, kolay kurulum o kadar önemli hale gelir. İşte tam da bu nedenle EHV ekipmanlarımızı kullanımı mümkün olduğunca kolay olacak şekilde tasarladık. Bunu başarmak için, ağır EHV kablolarını hareket ettirmek zorunda kalmak yerine vida deliklerinin uygun bir konuma döndürülmesini sağlayan 7 boyutlu CONNEX kablo bağlantısıiçin döner bağlantı halkası gibi sofistike ayrıntılar ekledik.

Her tür kablo için bağlantılar
Alüminyum, bakır veya tek telli yalıtımlı kablolar kullanıp kullanmadığınıza bakılmaksızın: EHV bağlantı parçaları yelpazemiz, her türlü kabloyu onlarca yıl boyunca en üst düzeyde operasyonel güvenilirlikle bağlamanızı sağlar. Bunun nedeni, yoğun olarak kullanılan saha kontrol ünitelerinin teslimattan önce IEC 62067'ye göre ayrı ayrı test edilmesidir.
EHV serisi şunları içerir:

EHVCONNEX kuru, geçmeli kablo bağlantısı
Mevcut tüm kuru izolasyonlu kablolara takılabilen dokunmaya dayanıklı, dalgıç, bakım gerektirmeyen, açık deniz uyumlu bağlantı. Bir başka artı: 420 kV+ için kontak sisteminin dahili kablo kelepçesi cihazı, kablonun neden olduğu mekanik yüklere karşı güvenilir koruma sağlar ve ayrıca kablonun döşenmesini kolaylaştırır.

Transformatörler ve GIS için EHV CONNEX cihaz bağlantı parçaları
Kurulumu hızlı, çok yönlü ve iç mekan, dış mekan ve açık deniz uygulamalarıyla uyumludur: Cihaz bağlantı parçası, popüler CONNEX sisteminin tüm avantajlarını tek bir çözümde birleştirir. Tasarımı, EN 50299 ve IEC 62271-209 kapsamındaki geleneksel sistemlerden çok daha kompakttır. Bununla birlikte, bir uzatma adaptörü, gerektiğinde sonlandırmanın ilgili standartlara uyarlanmasına izin verir.

IXOSIL ESS kablo sonlandırma
Fiber cam takviyeli içi boş yalıtkanı ve su itici silikon blendajı sayesinde, destekleyici sonlandırma maksimum mekanik stabilite ile etkileyicidir. İletkenleri, patentli SICON vidalı kaplinlerle donatılmış olan kafa armatürüne bağlamak için özel bir alet gerekmez. Alternatif olarak, porselenden yapılmış ESP sonlandırmayı tercih edebilirsiniz.

IXOSIL MSA geçmeli bağlantılar
Denenmiş ve test edilmiş geçmeli tasarımları sayesinde, IXOSIL geçmeli bağlantılarımızı kurarken hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Su geçirmez dış muhafazaları da maksimum çalışma güvenliğini garanti eder. Patentli SICON vida bağlantılarının kullanılması, iletkenin optimum temas kuvvetiyle ve özel aletler olmadan bağlanmasını sağlar. Ekranlama, kablo tipine ve müşteri gereksinimlerine göre ayarlanabilir.

EHV CONNEX kuru, geçmeli, gaz yalıtımlı kablo prizleri
Kompakt CONNEX priz, tüm şekil ve boyutlardaki kabloları kalıcı olarak bağlar. SF6 gaz yalıtımı, dahili bir dolum basıncı izleme sistemi içerir.

Uzmanlardan EHV aksesuarları
PFISTERER, her tür orta ve ekstra yüksek gerilim kablosu için bağımsız bir kablo aksesuarları üreticisidir. Kablo aksesuarlarına ek olarak, dünyanın en geniş ürün portföyü, özel uygulamalar için çözümlerin yanı sıra EHV serisi için eksiksiz bir kurulum ve test aksesuarları yelpazesi de sunmaktadır.

Ürün sorgulama