Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Listeye geri dön

HME - Technologies GmbH'nin Samaryum-Kobalt-Mıknatıslar (SmCo)

Ürün sorgulama  

Bu grup Samaryum Kobalt (SmCo5 ve Sm2Co17) mıknatısları tarafından oluşturulur. Nadir Toprak Sm ve Nd olarak adlandırılan ana elementleri, periyodik element sisteminin lantanit metal serisine aittir.

Genel Bilgi:
SmCo mıknatıslar sinterleme işlemi ile üretilir. Anizotropiktirler ve sadece oryantasyon yönünde mıknatıslanabilirler. Genel olarak, SmCo mıknatısları doyurmak için yaklaşık 30 ila 45KOe mıknatıslama alanları gereklidir.

Bu mıknatıslar çok yüksek manyetik özelliklere, mükemmel termal stabiliteye ve korozyona karşı dirençli kalmaya sahiptir. Bu özellikler SmCo mıknatısları geniş aralıklı sıcaklıklara ve zorlu ortamlara karşı direnç gerektiren uygulamalar için ideal hale getirir. Yüksek stabilite sağlarlar, ancak daha yüksek fiyatlara da neden olurlar.

Sıcaklık Etkileri:
SmCo mıknatıslar, dereceye ve geçirgenlik katsayısına bağlı olarak 300-350°C'ye kadar çalışma sıcaklığına sahiptir.

Uygulamalar:
Yüklü parçacık demeti yönlendirme, kulaklıklar, tutma sistemleri, aletler, hoparlörler, manyetik yataklar, manyetik kaplinler, manyetik rezonans, manyetik ayırmalar, mikrofonlar, parçacık hızlandırıcılar, röleler, anahtarlar ve diğer birçok uygulama.

Ürün sorgulama